Искам да кажа ... (158) през май 2019

• 71 381
  • 1 360
  •   1
Отговори
# 1 320
Аз купих билети за концерт преди месец и я информирах, че това ѝ е за 1-ви юни. Концертът е в понеделник в летния театър и се надявам да не вали. Иначе и ние не правим някакви специални неща. Врънкането за плаж няма връзка с празника.

# 1 321
  • Бургас
Запазих пицария с детски кът за довечера: 3в1_ завършване, рожден ден, първи юни. Всички ще са доволни, гаранция. Утре силно се надявам да е хубаво времето и да отидем с децата на гости на леля ми: те ще се натърчат на воля из двора, аз ще ударя едно селскостопанско рамо, че цяло лято само влачим зеленчуци, а майка, леля и братовчед ми опъват каиша.

Марѝ, ми браво на младежа! А сутринта се спотайва и се прави, че не знае.

# 1 322
Селесте, повярвай ми синът ми е над тези неща....
Както и не ми беше споменал, че мога да присъствам на тържеството им. Добре, че една съобразителна майка ми се обади и имах 5 минути да реагирам.

# 1 323
  • sofia
Дребното по случай 1 юни ще е на урок по математика Joy ....просто се пада в събота.

Егати смотаното време днес. Главата ми е на компот, разджуркан...

# 1 324
При нас е разкошно сега, ама през нощта яко гърмя и трещя. Дано се разминем с това

# 1 325
  • Canada
Юхууу, доживях до петък Joy Вчера не бях сигурна, че ще ми се случи - работих, тренирах, кучето разхождах, седмичния пазар отметнах, торта правих... всичко това от 5:30 до 22ч. Joy Днес работя 4 часа и изчезвам Grinning

Мари, честит отличник!

Сигурно имаме и други, м?!

Честит да е любимият на Селесте и честита годишнина на Хрис! Любов и здраве пожелавам!

# 1 326
  • София
Завърши и моят 1 кл.Бързо било минало още искал на училище.

# 1 327
  • Преди на юг, сега на север, но все на изток!
Мид, Павката голям ентусиаст. Heart  
Мари, браво на сина ти. Hands Clap
Фонсе, отличничка си ти. Приятна почивка! Wine Glass

Не отбелязваме първи юни по специален начин. Обикновено се черпим в любимата сладкарничка. Cake Но това си го правим често - с повод и без. Blush

Тук е топло и задушно. Гледам, че се скупчват облаци. Дано не е като снощи. Nature Droplet Nature Zap Nature Sweat Drops
Бягам към поредния ангажимент. Само да не ме хване дъждът, че и чадър нямам. Wear Umbrella

Рире, Ренко, Heart Eyes

# 1 328
И тук се е наборсучило, дано ни изчака да се инсталираме в заведението, че сме на танци. Аз чадър имам, ама ако опука качествено няма да ме спаси...

# 1 329
Вчера като грешно четяхте презервативи се мъчех да си спомня този виц, днес ми излезе по поръчка 😚 , сега ще ви го постна.

# 1 330
  • Преди на юг, сега на север, но все на изток!
Ох, милото бабе! Joy Joy Joy

# 1 331
Хахаййахайаййайайа 😂😂😂

Аз си чакам рейса и така гърми... Класически ще ме опука точно преди да стигна за където съм тръгнала...

След танците май ще отивам да си купя телефон. Моят се затъмни на 60% оперирам по спомен 😂😂😂😂

# 1 332
Фонсе, за тортата имам ли повод? Да ви е сладка!

# 1 333
Пфууу, на театър сме с детето, а то вали, естествено има страшно задръстване. Дано успея да стигна, че билетите са в мен, а мъжът ми чака пред театъра. Сега ли намери да вали? И като капне малко дъжд в София и се задръстват и незадръстени булеварди.

# 1 334
  • София
Здравейте сладурки!!!  Heart
Чета ви, стискам палци, радвам се на отличниците и майките им ...
Нямам време да пиша сега ... ето защо :

Общи условия

Активация на акаунт