Вечер иначе заспива най късно в 22 ,банята е в 20 .. На морето му беше добре на вечерни разходки с морски бриз, ама тук няма. Само жега, прах и комари.
. Косата ми пада от два месеца зверски. Чак се чудя как имам още на главата си. Малката също е съпричастна с мен
. След като кърмата ми намаля, минахме на смесено хранене и вече само на едно с кърма. Като й се нормализира корема и минаха ваксините на 5-ти този месец започнах захранването. Ако беше на кърма щях да изчакам, но сега така го почувствах. Аз пък от младите майки получавам упреци, че било рано. Вие още в началото ли заменяте ядене. Нали уж трябвало с всяка храна по малко и като се насъберат видове тогава. Ох, това със захранването е голяма наука. Отностно яденето. Тъкмо си мислех, че е влязла в някакъв график и от 3 дни е на коренно различни часове за хранене. Допълнително уж на найната възраст трябва да ги разрежда, а тя яде на 3, даже понякога на 2:30 часа. Мисля си дали да не минаваме на АМ 2.
Даже веднъж се завъртя от корем на гръб. Така както до онзи ден си лежеше по гръб и махаше с крачета като хлебарка и мнооооого рядко със стимул се завърташе, така изведнъж му дойде вдъхновението. Голямо успокоение е. Както съм ви казвала с неговото проблемно раждане и съмненията за хидроцефалия съм на тръни за всеки етап от развитието му. И постоянното сравнение с вашите деца е просто неизбежно. Утре сме на консултация. Подозирам, че със захранването този месец ще е качил доста. Поне аз го усещам натежал.