Мартенски бебета 2019 ! Тема 1

• 19 852
  • 729
  •   1
Отговори
# 240
Моето дете има такива посинявания, посивявания. Днес например, брадичката беше посивяла, под долната устна. Не знаех, че може да е това. И друг път съм забелязвала посиняване около носа, устата и брадата едновременно, дори с майка ми си коментирахме. Замислихте ме много 😁Само в този филм не съм влизала.

# 241
  • Canada
Моето дете има такива посинявания, посивявания. Днес например, брадичката беше посивяла, под долната устна. Не знаех, че може да е това. И друг път съм забелязвала посиняване около носа, устата и брадата едновременно, дори с майка ми си коментирахме. Замислихте ме много 😁Само в този филм не съм влизала.

Консултирай се с педиатъра си.

# 242
Със сигурност ще я питам. В понеделник сме на консултация. Аз като отида там и забравям половината неща да питам. Толкова съм гипс😂 а сега и ваксини ще слагат

# 243
  • Canada
Със сигурност ще я питам. В понеделник сме на консултация. Аз като отида там и забравям половината неща да питам. Толкова съм гипс😂 а сега и ваксини ще слагат

Аз вече си записвам, че много забравям напоследък. Simple Smile Не се плаши от ваксините.

# 244
Аз също ще започна да си записвам. Толкова въпроси имам, а като отидем на консултация и забравям половината неща. Сестрата също ме посъветва да си запасвам.

Аз смятам, че всяко дете е индивидуално и ако някоя мама се притеснява за детето си най-добрият съветник е лично с педиатър. Дори да се направи една излишна консултация с кардиолог, както казваш,  FedBul24. По-добре да се изключат всички съмнения отколкото след това да се стигне до закъснели реакции. Не казвам, че това което споделяш не е така, ни лично аз бих попитала ако се появява посивяване отколкото да се притеснявам и да де чудя дали е това или онова.

# 245
Аз също ще започна да си записвам. Толкова въпроси имам, а като отидем на консултация и забравям половината неща. Сестрата също ме посъветва да си запасвам.

Аз смятам, че всяко дете е индивидуално и ако някоя мама се притеснява за детето си най-добрият съветник е лично с педиатър. Дори да се направи една излишна консултация с кардиолог, както казваш,  FedBul24. По-добре да се изключат всички съмнения отколкото след това да се стигне до закъснели реакции. Не казвам, че това което споделяш не е така, ни лично аз бих попитала ако се появява посивяване отколкото да се притеснявам и да де чудя дали е това или онова.
Ние ходихме на консуштация защото имахме физиологичен шум от хорда и беше за 10 дни след изписвснето.Да няма лошо за консултация даже е добре.А аз споделих казано от Доц.за да не ми забърка някой лекар гипса ,както се казва Simple Smile
Защото малко ми трябва Simple Smile
Дано всички сме живи и здрави и щастливи с мъниците

# 246

Дано всички сме живи и здрави и щастливи с мъниците
[/quote]
Така е. Това е най-важното. Всички бебковците и ние да сме живи и здрави. Другото са бели кахъри, както баба ми казваше.

Знам, че не е по темата, но много ме натъжи и не ми излиза от главата от както прочетох за това. От два дни тече кампания за събиране на дарение за едно бебенце родени само два дни сле моята принцеса, което се нуждае от чернодробна трансплантация в чужбина. Като прочетох за това плаках в продължение на часове. Как може подобно безхабери, жестокост или как да го нарече от страна на държавата. Та става въпрос за живо на дете. 😞😞😞

# 247
  • Canada
Защо, какво е станало?

# 248
Доколкото помня историята, че нещо напоследък паметта ми е слаба-бебето било с жълтеница когато навършило 1 месец и от там се почнало ходене помъките. Пт болница в болница, куп изследвания и неясни диагнози. Накрая се оказва с цитоза на черния дроб и запушени жлъчни канали. В Германия предлагат трансплантация на черен дроб, но съответно срещу непосилна за семейството сума от 500 000 лв. Държавата съответно не плаща за спасяването на човешки живот, било и то бебе.
Та за това всеки ден благодаря на Бог, че децата са ми живи и здрави. Нищо, че малката е трудно бебе.
Да ви питам-как вашите бебковците дъвчат играчки за зъбките? Предполагам още не могат да хващат неща. Опитах се да я сложа на Емма в ръчичката и вместо да набута половин юмруче в устата да сложи играчката, но не се получава. Та това ми беше чудно. А като й я давам аз вместо да хапе-смуче и се ядосва, че не може да я засмуче като биберон.

# 249
  • Canada
Егати... Нямам думи просто...

Моя сладур още си харесва само ръчичките за дъвчене. Имаме една дрънкалка (с резервоарче за вода, което може да се охлажда в хладилника) и я дъвче, но не може още да държи играчка дълго време. Или когато го носим на ръце смуче на баща си блузата Simple Smile

# 250
  • Варна
За въпросното бебенце вече са събрани парите слава богу ! 🙏🏻😊 Нека се помолим и операцията да мине успешно !!!

Аз вчера му взех една чесалка пише 0+ , ама нещо не му допада засега ,слагам му я да я държи и като я лапне се ядосва , че не е юмручето му 😁😁

# 251
И на моето момче юмруците са му любими. Като му сложа гризалката в устата ми се усмихва и я ближе с езиче Grinning Не може да я задържа.

# 252
  • Враца
Момичета, лепнахме семеен вирус Sad . От понеделник беше каката, от вчера сме и ние с малката Sad. Каката ми вдига температура до 39.6 та беше напрежение. Дано малката се размине само със сополите. Иначе и тя е постоянно с ръцете в устата, чак ръкавите си мокри.

# 253
И малката ми е с хрема от 5-6 дни вече. Чудех се дали не е настинка, че едната нощ се беше отвила и е спала така, но явно е бактерийка някаква от бати. Чудя се дали да не и капна сребърна вода, разредена с физ.разтвор в нослето. Намерих си една рецепта от големия, точно като е бил на 3 мес. и беше казала предишната педиатърка сребърна вода с клеева тинктура, но за клеевата не знам дали не е мъничка още...

# 254
Защо искаш да спираш нощното кърмене?

Не мисля да го спирам, просто нали всички говорят за режими, отказване на детето с вода....не виждам при нас как би се случило такова нещо. Много се изнервям като само ми се обяснява да му изместя съня за късно вечер (сега заспива към 8 ), да му намаля времетраенето на храненията, да му давам на 3 часа и повече да яде, че бил вече голям...и всякакви такива глупости.

Общи условия

Активация на акаунт