Добър гинеколог във Велико Търново

• 2 798
  • 7
  •   1
Отговори
Има такава тема но като започнах да пиша момент в него ми излезе ето този текст - "Внимание: в тази тема не е писано повече от 120 дни.
Не е желателно подновяването на толкова стари теми. Ако не сте сигурни, че желаете да подновите темата, препоръчваме да започнете нова тема, като може да дадете линк към тази, която е породила въпросите ви или провокирала коментара ви."
Та това е причината да пусна нова тема .

Тъй като не съм от Велико Търново и личния ми не е тук то ще бъда без направление и ще си платя .Спешно ми трябва добър гинеколог за близката една седмица . Моля ви дайте ми съвет защото много лоши неща чета за гинеколозите в Търново а е спешно.  И бих се радвала от личен опит да ми ги препоръчате .

# 1
Препоръчвам ти д- р Стойков. ПАциентките му в Плевен още съжаляват, че напусна града и се премести в Търново...

# 2
  • пловдив
Също препоръчвам Стойков и Венелина Михайлова, която му е ученичка. Тя е невероятен лекар и човек. И за съжаление и двамата се преместиха в Търново

# 3
Много ви благодаря Heart 

# 4
Доволна съм от д-р Маноилова и д-р Рашкова.

# 5
  • Велико Търново
Още един глас за доц. Стойков!

# 6
Здравейте, виждам, че няма скорошни коментари (извинявам се ако не трябва да задавам въпроса си тук),но бих искала да попитам за мнение за доктор Магдалена Джикова ? Очакваме първи преглед след положителен тест..
Опитвам се цяла сутрин да издиря и доктор Стойков, но все още не успявам. Звъннах в болницата (в която мислех, че преглежда), но казаха, че не преглежда там, а в т.нар. стара болница. Звъннах и там и една "мила" жена, която ми даде телефонен номер на д-р Стойков отговори на въпроса ми "къде преглежда доктора" с думите "ааа това той ще ти каже" и ми затвори..
И така.. Благодаря ако някой се отзове!

# 7
Здравейте, виждам, че няма скорошни коментари (извинявам се ако не трябва да задавам въпроса си тук),но бих искала да попитам за мнение за доктор Магдалена Джикова ? Очакваме първи преглед след положителен тест..
Опитвам се цяла сутрин да издиря и доктор Стойков, но все още не успявам. Звъннах в болницата (в която мислех, че преглежда), но казаха, че не преглежда там, а в т.нар. стара болница. Звъннах и там и една "мила" жена, която ми даде телефонен номер на д-р Стойков отговори на въпроса ми "къде преглежда доктора" с думите "ааа това той ще ти каже" и ми затвори..
И така.. Благодаря ако някой се отзове!

Д-р Стойков преглежда в Стара болница след предварително записан час , препоръчително е да звъннете вечерта за час. За тази , която питате не мога да ви насоча,препоръчвам Емилия Рашкова  - МЦ Невромедикс

Общи условия

Активация на акаунт