Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 6 / Май 2019

• 178 112
  • 4 164
  •   1
Отговори
# 150
Grinning кой е автора да си признае

Каква е тази блогърска драма пак....Bowtie Какви водопади, какви директори...

Иначе като видя някакво такова възмущение и се сещам за израза "Който го е страх от мечки, не ходи в гората".

В случая не става влогър или си деактивира коментарите под видеата и готово.Wink

Не може да има само позитиви.

# 151
  • София
Странното е, че нямат доблест да продължат диалога, а като видят, че не са прави, просто си трият коментара. Това е "драмата" Rolling Eyes
Редно е като критикуваш и ти се отговори или да върнеш нов отговор, или да замълчиш, а не да триеш и ни лук ял, ни лук мирисал.

# 152
Странното е, че нямат доблест да продължат диалога, а като видят, че не са прави, просто си трият коментара. Това е "драмата" Rolling Eyes
Редно е като критикуваш и ти се отговори или да върнеш нов отговор, или да замълчиш, а не да триеш и ни лук ял, ни лук мирисал.

Не се оправдавай, знаем че имаш водопад, някъде там!!! И не го даваш за общо ползване!! Rage

Sweat Smile

# 153
  • София
Имам, даже съм си го постнала в Инстаграм днес. Сигурно там ме е изловила жената Animal Speak No Evil

# 154
И така да е, не виждам смисъл всяко нещо да се изтипосва на стори. Като Галя със завистливите ние женици от бг мама и Полина, която също е поствала коментар на някой си уж злобар. Подкрепа ли се търси в тия сторита, за какво се прави?

# 155
Имам, даже съм си го постнала в Инстаграм днес. Сигурно там ме е изловила жената Animal Speak No Evil
Направи един гивалеЙ за простосмъртните бг мама готвачки.

# 156
Аз драма не виждам. Мисля, че постът на Адри не е с цел да драматизира, предполагам го приема с насмешка или поне мен успя да ме разсмее коментарът.

# 157
Сега виждам тая г-жа какво е писала на Андри и чета Директор на Косопад?! 😂 Викам си какво е това, то било Водопад. Е пак не хванах смисъла 😂

# 158
  • София
И така да е, не виждам смисъл всяко нещо да се изтипосва на стори. Като Галя със завистливите ние женици от бг мама и Полина, която също е поствала коментар на някой си уж злобар. Подкрепа ли се търси в тия сторита, за какво се прави?

Запълва се инстаграм активност Laughing
Истината е, че ужасно много ме подразни, защото точно в момента, в който ми излезе нотификацията за коментара, ми пушеше главата и буквално ми се ревеше от менажирането на водопада. И много ми се искаше да получа нормален отговор след като аз отговорих по този начин, но като го изтри все едно не е било наистина ми стана криво.

Никакви гивалейове за вас, злобарки! Tired Face

Последна редакция: чт, 02 май 2019, 15:12 от Адри́

# 159
Има го малко момента на жертвата - и все пак драмата продава.

# 160
  • София
Много се смях със сватбите. И на мен ми се прииска пак да се оженя, за да имам такъв клип Simple Smile

Адри, само не разбрах във влога защо не даде на Алекс по-цветни маркери! Това бяло не може да стои толкова стерилно Simple Smile

# 161
  • София
Тя е готик - рисува само с черно. Цветните си ги пази за ядене.

# 162
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Тя е готик - рисува само с черно. Цветните си ги пази за ядене.

Ммм, да! И аз отглеждам един такъв, на две рисуваше само с "терно" - черно пастелче, а зеленото си го дъвчеше Grinning
Детето се развива правилно!

# 163
И моята щерка беше така,а в учебниците по детска психология пишеше,че хич не в добре 😂.Сега е на 9 и всичко е цветно и лъскаво.

# 164
Ивана си боядисва яйцата седнала на земята върху килима. Никога не би ми хрумнало там да го правя.Това е от коментарите:

Kristiyana Velichkova: Страхотно видео , имам един въпрос към теб , а той е какво стана с мястото , на което работеше ? Работиш ли все още там Simple Smile
Ivana Alexandrova
Kristiyana Velichkova скоро ще споделя

С този си аутфит ме отказа:

Общи условия

Активация на акаунт