Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 6 / Май 2019

• 178 099
  • 4 164
  •   1
Отговори
# 135
Надувка с много PR пратки и лъскав дом.
И е решила,че може да покаже НЕЩО.

# 136
Sparkling HeartSparkling Heart
Днес Ютуб ми предложи за гледане сватбата между нигерийка и българин. Загледах се в канала и кого да видя- таткото от "Живот със Синдром на Даун". Blue Heart

https://www.youtube.com/user/krasiBGgene/videos

Много е талантлив, чак ми се прииска да се заомъжа час по-скоро, за да ми направи клип и на мен. Yum

Sparkling Heart Усмивката ми беше от ухо до ухо докато гледах този клип, благодаря, че сподели!
За пореден път казвам, че това семейство ме възхищава, толкова са позитивни, талантливи и им желая много щастие!!!! Това са наистина смислени и стойностни хора, които има какво да покажат и вдъхновяват.

Простите патки от люлинските панелки, дето са се самозабравили дори не си струват времето да се коментират.

# 137
Не я следя много тази Мима сладкиша, но ми е доста неприятна.
Не си обяснявам как така се е вманиачила да дезинфекцира всичко за бебето при положение, че живее в димилник?
Предполагам сега и бебето го подлагат на същото заради благото на маминка и милото. Отврат.

# 138
А каква е тази Галя, освен че е влогърка?

Жена на мъжа си и такава, която не готви мусака като БГ-Мамите!!

Цитат: "Домакиня , която се старае да има уютен и красив дом, но такава, която никога не може да видите по раздърпан екип , разчорлена коса и ухаеща на току-що сготвена мусака Simple Smile. За протокола – миризмата на любимия ми Narciso Rodriguez ми отива повече Simple Smile.  "

https://justgalia.wordpress.com/2015/11/19/me-just-me/

# 139

Цитат: "Домакиня , която се старае да има уютен и красив дом, но такава, която никога не може да видите по раздърпан екип , разчорлена коса и ухаеща на току-що сготвена мусака Simple Smile. За протокола – миризмата на любимия ми Narciso Rodriguez ми отива повече Simple Smile.  "

Тя ли беше тази, която си мие косата само при фризьори ненам си колко пъти в месеца?Laughing

# 140
Баш с косата на Галчето не бих се хвалила. Останала е като от чалга клип от 2005. Същото важи за цялостната и визия.

# 141

А косата си я мие 1 път в седмицата при Цветиииии.

# 142

Уффф, точно вчера готвих мусака, но това не попречи да ухая на любимия ми Lancome.
Наперена е и със самочувствие, не беше ли преди години ТВ водеща някъде или така ми се струва, понеже всички са ми еднакви вече.. Smile

# 143
Тази не водеше ли от нощните предавания с игри с пликове с пари?Нещо се бъркам май...?

# 144
Grinning кой е автора да си признае

# 145
"...ръчно декорирана с множество кристали SWAROVSKI - първите по качество в света! "Scream

Много, много....колко да са много - по 6 върху 4 букви - общо 24.... Laughing

А аз си мислех, че е просто жена дето си няма работа по цял ден и се кифльосва по тубата....а то се оказа, че и тениски продава...направо ще падна от смях...

П.С. Не публикувам линк към сайта, за да не наруша правилата на форума. Ако някой друг иска да брои от близо кристалчетата, де...Bowtie

# 146
И е shopaholiK.

# 147
Тази не водеше ли от нощните предавания с игри с пликове с пари?Нещо се бъркам май...?
Точно тя е. А като дете беше водеща в предаването "Здравей".

Последна редакция: нд, 05 май 2019, 00:05 от Не се сърди, човече

# 148
Прилича на Леприкон.
Донатела ѝ викате рептил,но тази си е истинската.

# 149

Никаква не е. Оня ден ѝ загледах, не знам защо си го причиних, честно. То "ангажименти", то чудо! От това, което показа, ангажиментите ѝ се свеждат до това да води и прибира детето от детска и да пазарува. И да квичи от възторг от пратените ПР пратки. И аз забелявам, че страни от другите влогърки. На откриването на Златна рибка другите се бяха снимали едни други, а Галчето го показа така, все едно само тя е била там. Не разбрах защо е така въодушевена от подаръците за коса, след като си мие и прави косата само при фризьорката?! Беден речник и празно ежедневие...
Имаше една жена около 30-те с близнаци и собствен бизнес, беше ми харесала в началото. Тъкмо беше почнала да прави влогове, но я изгубих, а може и да е спряла. Имаше хляб в нишата на семейните +30 влогърки. Май се казваше Александра. Някой сеща ли се...?

Последна редакция: чт, 02 май 2019, 14:00 от tuali

Общи условия

Активация на акаунт