Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 6 / Май 2019

• 178 023
  • 4 164
  •   1
Отговори
# 120
Гледах едно стори на Галя Симеонова в Инстаграм, на което показваше, че са в метрото със сина й и имаше обяснения , че той искал да пътуват с метрото. Подразни ме, че един вид беше подигравателно, може и само аз така да съм го усетила. "Тона" беше, че едва ли не е срамно да се движиш с метро. Аз принципно я следя, но все повече имам от видеата й едно впечатление, че се мисли за повече от масата хора.

# 121
И на Мими Георгиева цялото ѝ видео е с "и да" " и така" "така че". Толкова е досадно.
Иначе ми харесва как са си направили стаята, изглеждат добри и готини хора, но това вманиачаване на тема да дезинфекцираме всичко за "бебо" ми идва в повече.
Ивана спрях да я гледам точно заради паразитните думи.
Валери не я гледам, защото видеата ѝ са едни и същи, а сега като я гледам тук с тия фиби, не мога да ѝ се начудя.
Ще ми е интересно да видя видео с апартамента на Зорница.
Зорница беше качила сторита с щендери за дрехи. Защо ползват щендери? Много мразя разни висящи дрехи наляво-надясно..
Беше написала, че защото все още нямат гардероб.
Чакам и Анелия да пусне видео защо я няма, тя ми е много земна и готина.

# 122
Анелия мисля, че е бременна.

А Шопова коя е? Тея ли? И на мен ми направи впечатление, че доста си поспиваше и хапваше във видеото, не тренираше..

# 123
Днес Ютуб ми предложи за гледане сватбата между нигерийка и българин. Загледах се в канала и кого да видя- таткото от "Живот със Синдром на Даун". Blue Heart

https://www.youtube.com/user/krasiBGgene/videos

Много е талантлив, чак ми се прииска да се заомъжа час по-скоро, за да ми направи клип и на мен. Yum

# 124
Silver Light, правилно ти е впачатлението. Винаги намира удобен начин да се изтъкне колко и какво може да си позволи:)

# 125
Гаранция щендера е :нямаме  пари за гардероб.
Все пак апартамент  не се прави е така ..то бани ..то кухни.
И аз съм си возила  детето с влака по негово желание.Нямам причина да ползвам влак,но й беше голям мерак Simple Smile ,та се возихме.

# 126
Да, и аз съм го забелязала това. Принцесата от Люлин, която набързо забрави откъде идва.

На няколко събития също съм я виждала как страни от останалите влогърки. То, не че и аз бих имала какво да обсъдя с по-голямата част от тях, но нейното държание е точно тип "Ледената кралица": "И с поглед няма да ви удостоя, под нивото сте ми".

# 127
Yogurina Краси има страхотен канал. Принципно хич не обичам сватби, но с удоволствие съм гледала всичките му клипчета. Най-готини са видеата зад кадър - смях голям пада как ги редактира.

Споделям канала тук и другите да видят :
https://www.youtube.com/user/krasiBGgene
(сега видях, че и ти си споделила)

П. П. Лана може да добавиш на 1вата страница канала на Живот със Синдром на Даун, хубаво би било да достигне до повече хора.😊

# 128
Emiliana, добавих ги:) благодаря

# 129
Да, и аз съм го забелязала това. Принцесата от Люлин, която набързо забрави откъде идва.

На няколко събития също съм я виждала как страни от останалите влогърки. То, не че и аз бих имала какво да обсъдя с по-голямата част от тях, но нейното държание е точно тип "Ледената кралица": "И с поглед няма да ви удостоя, под нивото сте ми".
И аз я помня, че е от Люлин, но, честно казано, чудех се, дали не се бъркам. Мисля, че старателно се опитва да го запази това в тайна, едва ли не.

# 130
Анелия мисля, че е бременна.

А Шопова коя е? Тея ли? И на мен ми направи впечатление, че доста си поспиваше и хапваше във видеото, не тренираше..
И аз за Анелия така мисля.
Шопови не ги гледам, но нищо чудно и Тея да е бременна.

# 131
Не разбрах кой е от Люлин? 🤔

# 132
Не разбрах кой е от Люлин? 🤔

Галя Симеонова

# 133

Скрит текст:

И аз я помня, че е от Люлин, но, честно казано, чудех се, дали не се бъркам. Мисля, че старателно се опитва да го запази това в тайна, едва ли не.
[/spoiler]

Ми, със сигурност не иска да я свързват с този квартал, но й се налага да се връща в бащината панелка /виждала съм й снимки оттам с Тончето и мъжа й/.

Родителите й изглеждат скромни и свестни хорица, както Пепините и Валериевите...уви, не мога да кажа същото за отрочетата им.

# 134
А каква е тази Галя, освен че е влогърка?

Общи условия

Активация на акаунт