Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 6 / Май 2019

• 178 018
  • 4 164
  •   1
Отговори
# 105
Breedlove аз следях Таня Бър преди 2-3 години, но се изчерпа откъм съдържание и вече не я следя. Изненадах се, че са се разделили с Тим, изглеждаха ми много хармонична двойка. Не бих предположила, че има актьорски амбиции, мислех, че е намерила своята ниша в блогърството.

# 106
А Ралица защо е вечно с това недоразумение на главата????

# 107
Аз се чудя защо вечно е с такива вежди. На много естествено изглеждащото и лице приличат на лепенки.
Много съм любопитна какво ще каже Пепе за Стратегията.

# 108
Тази Мими Сладкишът пробвах да я гледам и не е лоша сама по себе си, но сууууупер много и се иска да е сред топ влогърите и тя, да получава пратки и да ходи по събития. Също ми е много ми и нечистоплътна винаги с мазна коса ходи и  да вземе да махне тези брадавици, бенки или каквото там има по врата и деколтето. И снимката с черните пръсти на милото още я помня 🤢.

Наум Шопов не знам как очаква някой да го вземе на сериозно, камо ли като доктор при положение, че тече на 10 стана. Като знам колко много имат да четат докторите в свободното време за да са в крак с новостите, това момче се чуди с какво ново да се захване само и само да е in the spotlight. И как успя да се навре в откраднат живот още не проумявам - страшно некадърен, но поне не единственият де. Не ми се мисли, ако това са му и лекарските възможности.

# 109
Семейство Петканови, семейство Джаферович и бъдещото семейство Шопови са навсякъде. Инстаграм, YouTube, телевизия, сигурно и в радиото се изявяват.
Защо всички известни, поради една или друга причина, се чувстват длъжни да си правят И канали?

# 110
Бтв, някой следи ли Таня Бър? Изключително противна жена. Малко се беше смекчило покрай съпруга й, но сега разбрах, че го е зарязала, защото вече е актриса в САЩ. Стана ми още по - неприятна

Тази Таня я гледам също от самото начало, но нещата там вече са на друго ниво. Минаха времената, в които беше смешна, сега е просто тъжно да я гледаш колко е изгубена.
Между другото, нейното развитие може да послужи като сигнален пример и за бг колежките ѝ. Тя дотолкова повярва на цялата истерия около тази индустрия и всички, които ѝ обясняват колко е невероятна, че се затвори в балона си и си повярва, че наистина може да направи каквото си пожелае... и реши да става актриса. Естествено реалността не е само позитивно мислене и чай латета и тази ѝ абсурдна амбиция в момента ѝ коства брака и здравето ѝ  (за всеки, който я гледа отдавна е ясно, че психически не е на добро място).
Та така...когато няма кой да те разтърси от илюзията, в един момент потъваш.
Между другото Ивана върви по същата наклонена плоскост. Дано се усетят тези хора.

# 111
Семейство Петканови, семейство Джаферович и бъдещото семейство Шопови са навсякъде. Инстаграм, YouTube, телевизия, сигурно и в радиото се изявяват.
Защо всички известни, поради една или друга причина, се чувстват длъжни да си правят И канали?
Защото е още един начин да осребрят известността си затова се бутат и в Ютюб. Я ще им пратят нещо, а ще им дадат хонорар. От изброените съм гледала само Петканови, които са ми симпатични заради самоиронията си, понеже изглежда не се взимат много насериозно и не раздават много акъл, но и са ми малко смешни заради всички циркове, които разиграха.
В момента следя един канал за истирията на Ан Болейн и Тюдорите и ми е много интересно, бях споделила линк в темата за Кралските работи, но ето пак.
Липсва ми канал за ремотни дейности или поне интериорен дизайн. Ама не интериорен дизайн като "купих си тая стилна космата възглавница", а практични и интересни идеи. Надявам се Зорница скоро да разкаже за ремонтите, дотук ми харесва какво са направили.

# 112
Зорница беше качила сторита с щендери за дрехи. Защо ползват щендери? Много мразя разни висящи дрехи наляво-надясно..

# 113
  • Русе
Може да не са си купили гардероб, защото имаше и как сглобяват спалнята, и явно нямат още мебели, в квартирата имаше гардероб, едва ли е решила да става минималист  и всичко да събира прах навън

# 114
Зорница беше качила сторита с щендери за дрехи. Защо ползват щендери? Много мразя разни висящи дрехи наляво-надясно..

Спомена, че чакат гардеробите. Също и спалнята. Тук я разбирам напълно, защото и ние по време на ремонта бяхме така - спахме на дивана, а дрехите по щендери и в моя случай кашони, докато се сглоби всичко.

# 115
Кой знае колко прах събират дрехите на щендери после ще ги обличат....дано е временно.
Ивана ще катастрофира челно във ВалериЕ.

# 116
Това страшното нещо с джуФката на косата ми прилича на онези лелички по подлезите с кантар пред тях и цена 20ст.

# 117
ВалериЕ е с фибите от първия ден, от както ги сложи.. няма сваляне вече хаха..
Толкова ли е трудно да си сложи едни хубави обеци, грим и е супер..
Вече като видя фибички, панделки, заешки уши и .. пфу
Една жена може да покаже стил като е с по - сдържана визия, пак може да е с големи красиви обеци, но без пера и тн на главата или 100 фиби наредени една под друга, от челото надолу..

# 118
Вярно, на Ралица залитанията към джуфките и кичозните аксесоарчета и на мен ми правят впечатление и не ми се връзват съвсем с минимализма. Но какво ли разбирам аз от минимаизъм Thinking

# 119
Шопова я изгледах вчера  и подозирам, че е бременна. Въпрос на време е да ни го споделят.

Общи условия

Активация на акаунт