Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 6 / Май 2019

• 178 023
  • 4 164
  •   1
Отговори
# 90
Джефката даже няма 30, мисля, че е към 28 29 ...аз до нея съм като някво лапе, а съм по - голяма.

На Галя Чалгата чехлитИ и да нямаш епилепсия ще ти причинят пристъп. Ама то толкова време в Планета и от толкова его място за вкус не е останало.

Присетих се за един спор между penelope7878 (която между другото намекна, че ще си прави ютуб канал) и една участничка в риалитито на Мегз за това дали с подобни чехли трябва да се излиза извън вкъщи. Laughing
Препоръчайте ми някой свеж и надъхващ ютуб канал, много съм изостанала явно. Преди малко гледах един-два клипа на ПолинаСофия, хареса ми, но ми се иска да намеря още.

Боже опази тоз парцаляк и той да прави "видеа", който само като му чуя селското мякане и ми иде да се гръмна. И нямаше да ме дразни толкова, ако имаше повече от 10 думи в устата и не приличаше на пластмасова кукла. На оназ контестънката за ангелите на мегз чехлите бяха космати. Много го хейтеха момичето, ама като й гледам на Кукунашева стоките, нейните чехли си бяха направо класни. Така че да не се отваря много таз пачица жалка. И със сигурност да не си прави канал.

При цялото ми уважение към хорския избор и съответно ирландскоиндийския, но роклите, които мери Сафрия бяха потресаващи. Иначе имат интересна хармония с нейния азиатец и наистина са приятни. Дано да са щастливи.
 Бтв, някой следи ли Таня Бър? Изключително противна жена. Малко се беше смекчило покрай съпруга й, но сега разбрах, че го е зарязала, защото вече е актриса в САЩ. Стана ми още по - неприятна

# 91
Пепе щяла да пуска сторита или видео за Стратегия за детето. Нямам търпение Popcorn

# 92
  • Русе
Пепе щяла да пуска сторита или видео за Стратегия за детето. Нямам търпение Popcorn
Оххх, Rolling Eyes ако беше мамагуру, щях да го изгледам, тя поне е юрист, да видим Пепе какви ще ги сипе пак, вероятно ще има отново сравнение с Дания Close

# 93
За този "Сладкиш" не съм чувала дори, сега я погледнах.. не знам защо се е самонарекла точно сладкиш.

Джаферович и на мен ми е много неприятна, какво е това бутане, какво е това чудо... навсякаде се врат с мъжа и.

# 94
Надявам се Пепе първо да прочете стратегията и така да прави видео, но като ѝ знаем капацитета си мисля, че пак ще говори наизуст.
За Сладкиша и аз вчера разбрах коя е. Последвах я в Инстаграм и веднага се запитах: Защо се е нарекла така? Rolling Eyes Скоро сигурно ще я отследвам, защото не ме "грабна" с нищо.
Ще се повторя, но Джаферовите мноооого ме дразнят. И не, нито ги следя, нито ги гледам. От тук съм информирана за тях, а да и не спират да ми се появяват в реклами...

# 95
Laughing Ще я вземат за консултант.

# 96
  • Пеликания
Мими Георгиева не се нарича "Сладкиша", а просто при всяко започване на влога казва: "Здравейте, сладкиши!" Влоговете не са й кой знае какво, но пък си е естествено момичето.

# 97
На Сафия изборът на рокли е такъв, защото това е стила ѝ.
Джаферович изглежда добре. Да, не е красавица, но е нормална, почти 30 годишна жена.

# 98
За този "Сладкиш" не съм чувала дори, сега я погледнах.. не знам защо се е самонарекла точно сладкиш.

Защото е с бакпулвер Simple Smile
Не мога да я гледам И нея Simple SmileНеприятна ми е.. Ясно , че няма възможностите на Пепе, ВалерИ   и другите, но...нищо интересно не видях във видеата ѝ а обстановката , в която снима ме подтиска.
Но пък никой не коментира майка ѝ как кара без ръце, за да си върже косата и гледа в камерата.

# 99

Това е тази Пенелопе или каквато е там (имам спомени, че май е просто Петя всъщност). Само на мен ли ми изглежда просто гнусна като я гледам как си е смачкала иначе миниатюрните гърдички с цел да изглеждат по-големи? И това ансамбълче е просто Close

И адски много ми прилича на някакъв микс между Светлана Гущерова и Моника Валериева. Явно ходят при един хирург.

# 100
  • София
Сафия си удържа на стила, и на мен не ми харесва, но тя си харесва прилеп крила и това си взе. Много е сладка за гледане.

Не ме дразнете с Джаферович, страдам че съм блокирана Joy

# 101
Благодаря за темата!
Опитах се да наваксам, че покрай празниците поизпуснах повечето влогърки.
Гръмпи, честит рожден ден на малки патерици! Бъди здрава и щастлива!
Сега загледах снимките на Мара Лондонска от Диор. Има ужасни крака, като диреци. Изобщо не й отиват къси поли и рокли.

# 102
Мими Георгиева - Здравейте, сладкиши.. ми е приятна. Момичето е много естествено и показва прекрасни събития от живота си, лични събития. Не поредното събитие с ядене и козметика.
Полина е пуснала видеото с астролозите, дори не искам да го гледам.. Звездите ми говорят.. През бременността определено хормоните й се отразяват.. Rolling Eyes

# 103
Пф... тези двамата ми ги предложи youtube..Toй е ок, не ме кефи, но не ме дразни. Но тя... Преди ми излизаше на снимки в Instagram-a, красиво момиче, много ми харесваше. Но сега... не знам, струва ми се и тя много надменна, една такава жадуваща слава, сякаш...
https://www.youtube.com/watch?v=R4SUrfeARbM

# 104
Пф... тези двамата ми ги предложи youtube..Toй е ок, не ме кефи, но не ме дразни. Но тя... Преди ми излизаше на снимки в Instagram-a, красиво момиче, много ми харесваше. Но сега... не знам, струва ми се и тя много надменна, една такава жадуваща слава, сякаш...
https://www.youtube.com/watch?v=R4SUrfeARbM

Охх, само като ги видя и превключвам канала.. Бутат се редом със семейство Петканови.. все искат да изпъкват.. а тази въпросната Тея ли как беше, не ми допада..

Общи условия

Активация на акаунт