На Галя Чалгата чехлитИ и да нямаш епилепсия ще ти причинят пристъп. Ама то толкова време в Планета и от толкова его място за вкус не е останало.

Препоръчайте ми някой свеж и надъхващ ютуб канал, много съм изостанала явно. Преди малко гледах един-два клипа на ПолинаСофия, хареса ми, но ми се иска да намеря още.
Боже опази тоз парцаляк и той да прави "видеа", който само като му чуя селското мякане и ми иде да се гръмна. И нямаше да ме дразни толкова, ако имаше повече от 10 думи в устата и не приличаше на пластмасова кукла. На оназ контестънката за ангелите на мегз чехлите бяха космати. Много го хейтеха момичето, ама като й гледам на Кукунашева стоките, нейните чехли си бяха направо класни. Така че да не се отваря много таз пачица жалка. И със сигурност да не си прави канал.
При цялото ми уважение към хорския избор и съответно ирландскоиндийския, но роклите, които мери Сафрия бяха потресаващи. Иначе имат интересна хармония с нейния азиатец и наистина са приятни. Дано да са щастливи.
Бтв, някой следи ли Таня Бър? Изключително противна жена. Малко се беше смекчило покрай съпруга й, но сега разбрах, че го е зарязала, защото вече е актриса в САЩ. Стана ми още по - неприятна