Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 6 / Май 2019

• 180 481
  • 4 164
  •   1
Отговори
# 3 945
Направих си скрийншот на разговора, преди да се събуди и да го изтрие Joy
Нямам нищо по-интересно в живота от това и ще му се любувам Joy

Сссссссссс!

Последна редакция: пт, 31 май 2019, 08:31 от Анонимен

# 3 946
Алоууууу мадър режисьорката защо ме блокира бре? Вече няма да съм ти фен, има да ме търсиииш като останеш с 2ма абоната.....

# 3 947

и пак съм бяла и добра - когато се о**каш и не може да излезнеш от ситуация. Мами ляфслаил за 12 годишни. Не може да ме критикувате - дори не може да изкажете мнение - само ако е от типа Обожавам те! Най-садкото семейство. А госпожа PR-ката тя същата скоба кат госпожа инфуелсърката. Говорим само, за да кажем нещо.

# 3 948
Пепа може да е спокойна направила съм си друг профил в иг и ще я обичам от него. Иначе като нищо може да вземе Оскар за режисура.
Къде е колежката й, за да я защитава тука?

# 3 949
Питанка. Опитвам се да отговоря на един коментар под поста на Пепе - на онази от инфлуенсърската агенция, кото познавала семейството и ми изписва, че постът вече го няма и не мога да оставя коментар (а го виждам). В същото време й влизам в профила. Сега блокирана ли съм или не? Joy

# 3 950
Питанка. Опитвам се да отговоря на един коментар под поста на Пепе - на онази от инфлуенсърската агенция, кото познавала семейството и ми изписва, че постът вече го няма и не мога да оставя коментар (а го виждам). В същото време й влизам в профила. Сега блокирана ли съм или не? Joy

И аз се опитвах да й пиша, че явно не познава добре битието и житието на дружката си, за да пише тия неща и за да я питам Пепа като е "хвърлила София" на детска градина сега добра или лоша майка ли е, но ми даде същото съобщение. Stuck Out Tongue Closed Eyes Изтрила го е явно.

Големи смешници!

Последна редакция: пт, 31 май 2019, 11:58 от Yogurina

# 3 951
  • Русе
Вчера след работа отивам в библиотеката да върна-взема книжки за мен и детето и бам:
Това не е ли фондацията на Пепе?

# 3 952
Каква е тази акция ''Роди дете в България''? За увеличаване на раждаемостта ли нещо? А повече пари дават ли на хората, други благинки, за да родят дете?

# 3 953
Да направим един общ иг и да изтипосваме и там излагациата им, да видим дали ще ни блокират или изтрият.

Каква е тази акция ''Роди дете в България''? За увеличаване на раждаемостта ли нещо? А повече пари дават ли на хората, други благинки, за да родят дете?
Ако си на 20г.  пепето дава пачки пари.

# 3 954
Почвам да мисля ,че тези раждащи кампании дето се навъдиха ще получат парички от Европата накрая и затова целия зор.

# 3 955
На Пепа и феновете й не им ли прави впечатление, че за единици влогъри има толкова негативни коментари. Други също се обсъждат - има хора, които не ги харесват, пишат няколко негативни коментари и толкова. Това си е нормално. Но Пепе никой не я харесва и срещу нея има винаги най-силната реакция. Нека да се замисли защо е така. Едва ли сме я избрали на томбола да я хейтим Grinning

# 3 956
Почвам да мисля ,че тези раждащи кампании дето се навъдиха ще получат парички от Европата накрая и затова целия зор.

Със сигурност има благинки. Да не се заблуждаваме, че Пепа и други като нея го правят в полза Родину.

# 3 957
Какво стана с предаването на Адри? Пуснаха пилота и май няма епизод?

# 3 958
На 20 с дете. Това е насред студентските години. Студентка с бебе не е лесно. Пък и работа да имаш в допълнение да се издържаш. Аз придвидливо изчаках да завърша, да си намеря стабилна работа и тогава заговорихме за бебеправене с моя мъж, с когото иначе сме заедно от доста години. На някой може и да му харесва студент с бебе и работа, но за мен не беше вариант да имам деца преди да завърша и започна работа.

# 3 959
На 20 с дете. Това е насред студентските години. Студентка с бебе не е лесно. Пък и работа да имаш в допълнение да се издържаш. Аз придвидливо изчаках да завърша, да си намеря стабилна работа и тогава заговорихме за бебеправене с моя мъж, с когото иначе сме заедно от доста години. На някой може и да му харесва студент с бебе и работа, но за мен не беше вариант да имам деца преди да завърша и започна работа.
Разбира се, всеки трябва да прецени добре възможностите и тогава да пристъпва към сериозната крачка да има деца.

Общи условия

Активация на акаунт