Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 6 / Май 2019

• 178 072
  • 4 164
  •   1
Отговори
# 4 095
  • София
Класната дама пак тръгна по кабеларките. Този път гледам с рокля, не с къси гащи. Да ви кажа, ние сме си повече инфлуенсъри от самите тях.

# 4 096
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Много ми е противен този ИГ с неговите фейк снимки и животи,но ви аднах и ще следя публикациите.
Няма никакъв повод за жалби.
Ютубърите си излагат живота в ИГ профил по тяхна воля,а абонатите им си направили друг ИГ профил,където да обсъждат тяхните обществени прояви и коментари.

# 4 097
Как не ви е срам да тормозите майчето?! И на мен ми стана малко жал, но аз съм убедена, че тя ще възкръсне от ПеПелта (pun intended) като Феникс. Сега ще ви обади на тате и ще подаде жалба лично на Бойко в ръката. Те са близки и вероятно ще ѝ връчи орден, както знаем тате след провинението е бил възнаграден така, че вие пишейки тези неща най-много да ѝ изкаране някой бонус. Ако ли пък не, тя сама ще го заработи и дружно с децата ще прекарат поредния ден в снимки на продукти, които на Вас да са полезни. Антоанета е един безкористен човек, който само и единствено заради хората жертва себе си да рекламира дамски превръзки и минерална вода. Вие селянки от къде ще знаете за тези благини - градското момиче трябва да ви ги покаже, иначе жадни и мърляви ще си ходите. Благодарете се!

# 4 098
Ще й спре кърмата от тоя тормоз.

# 4 099
Според пост във фейсбук Чери е болна. Надявам се скоро да се възстанови. ❤️

# 4 100
Нищо няма да сподели, ще го замете както видеото относно Стратегията, защото не й изнася.
+ многото ведеа, които щеше да прави за онази кампания.

Кампанията беше само още един повод да се натика в общественото полезрение под маската на съпричастна към нещо. Но единственото, което видяхме досега, свършено от нея около това събитие, беше да се кълчи по трико. И няколко пъти да "ходи на срещи", резултатът от които е неизвестен така или иначе.

# 4 101
Бързо възстановяване на Чери.
Гледахте ли видеото с нови придобивки на Елица? Защото това толкова финно, с хубава фигура момиче носи толкова широки и безформени дрехи??

# 4 102
Хората много ясно я попитаха Пепе коя детска козметика ще препоръча из между многото, които рекламира. Отговорът е като глас в пустиня. На всички лигави коментари слага сърчица, а когато получи истински въпрос мълчи. Ако бях на мястото на тази дама и се влияех от рекламите на инфлуенсърите щях много да се замисля дали да продължавам.

Няма такава опасност Wink

# 4 103
# 4 104
Така се прави! И инспиратрицата реагира добре! Heart

# 4 105
ВалериЕ качила стори кал сготвила за закуска кренвирши увити в бутер тесто. Горкия Мартин 🤣🤣🤣

# 4 106
Велика манЖа!

# 4 107
Не зная за кренвиршите но лЯйфа й беше потресаващ. Може ли такива детски диадеми, възторзи като някой тийн, голяма жена пък се държи като дете пред витрина за сладолед.

# 4 108
Хич не ми харесаха придобивките на Ели за лАтото. Преминала е към някакъв много странен стил - или някакви супер изчанчени дрехи или твърде инфантилни полички/роклички...Керемиденият шлифер накрая е ужасен - напомня ми на модата от последните години на соца Grinning

Цена 1 400 лв.

Mr. Green

# 4 109
Аутфит на изтървана от Карлуково Joy

Общи условия

Активация на акаунт