Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 6 / Май 2019

• 178 077
  • 4 164
  •   1
Отговори
# 4 080
  • Стара Загора
Интересно.. тая Виктория ли е цигари "Виктори" ли е или каквато е там адски бързо се ориентира в ИГ и намери профила. Мисля, че е време да се представиш вече, стига си се крила тук като мишле.

# 4 081
Та тя си изложи най-интимния момент на показ в Интернет, и г*за ѝ вече знаем, както се казва, жалби ще подава 🙄

# 4 082
Пепа ще направи стори как подава жалба.

# 4 083
Пепа и оня бездарен драскач по-добре да си вземат ваканция, защото доста неща ги злепоставят в момента.

Тоя некадърник може да се появи отново, питайки ме за свободното ми време!

P.S. #ElaFilipchoShteTiRazkazha

Последна редакция: сб, 01 юни 2019, 20:55 от Yogurina

# 4 084
  • София
Хората много ясно я попитаха Пепе коя детска козметика ще препоръча из между многото, които рекламира. Отговорът е като глас в пустиня. На всички лигави коментари слага сърчица, а когато получи истински въпрос мълчи. Ако бях на мястото на тази дама и се влияех от рекламите на инфлуенсърите щях много да се замисля дали да продължавам.

# 4 085
Тази менаЖерката само като й погледнеш накъсаната фолк метла на главата от преди 15 години и става ясно колко й е капацитета 😆

# 4 086
Тая менаджерката явно е същият лентяй като Пеперона. След кратка справка осъзнах, че е жена на един от мениджърите във Food Panda. Satisfied

За какво говорим изобщо....

# 4 087
Аххахах значи няква се кара как се пише о фалшиви профили а тя пише от профил без постове със. Снимка на Лондон 😂😂😂😂😂 признайте си кой се бъзика и играе ролята на опозиция

# 4 088
  • София
Е, не сме чак толкова делюзионни. Айде, стига Laughing
Но си признавам без бой, че аз отговорих за жалбата и "психическия тормоз" над пепината персона. Mr. Green

# 4 089
Само като видя, че някой нарича Антоанета “Пепе” и ми става ясно, че е редовен в темата.
Дамата с жалбата според мен пише тук. Не знам за какви фалшиви профили говори, след като самата тя пише през непознат профил в Инстраграм, само и само да не се разкрие с ника си тук.
Аз ще бъда честна и ще кажа, че ми стана малко кофти за Пепа. Какво да направя, жалостива съм.

# 4 090
Сега й разцъквам профила на Пепундрелка и ми хареса как е реагирала на коментара, че J&J са канцерогенни. Не одобрявам, че въобще е качила пост за тях, но се измъкна по най-адекватния начин: "Не бях запозната със случая, сега ще прочета повече, не агитирам никой да им ползва продуктите. Ще проуча повече и ще споделя."

# 4 091
Хич не ми харесаха придобивките на Ели за лАтото. Преминала е към някакъв много странен стил - или някакви супер изчанчени дрехи или твърде инфантилни полички/роклички...Керемиденият шлифер накрая е ужасен - напомня ми на модата от последните години на соца Grinning

# 4 092
Сега й разцъквам профила на Пепундрелка и ми хареса как е реагирала на коментара, че J&J са канцерогенни. Не одобрявам, че въобще е качила пост за тях, но се измъкна по най-адекватния начин: "Не бях запозната със случая, сега ще прочета повече, не агитирам никой да им ползва продуктите. Ще проуча повече и ще споделя."

Много адекватно, няма що.

Не съм особено запозната с тях, но ей сега ще го осъзная.

Гениално!

Последна редакция: сб, 01 юни 2019, 02:49 от Yogurina

# 4 093
Нищо няма да сподели, ще го замете както видеото относно Стратегията, защото не й изнася.

# 4 094
Нищо няма да сподели, ще го замете както видеото относно Стратегията, защото не й изнася.
+ многото ведеа, които щеше да прави за онази кампания.

Общи условия

Активация на акаунт