Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 6 / Май 2019

• 178 102
  • 4 164
  •   1
Отговори
# 4 065
Тия предложения за реклами не се ли уреждат на лични. Така в коментар ми се струва несериозно да я карат тя да им пише. Тва са някви измамници

Да и на мен са ми писали много такива измислени фирми под снимките. Идеята им е да си купиш продукт от тях с голям процент намаление, цените и без това са надути, така че дори с намаление получават страшна печалба. След като си закупиш продукт, ти дават и код за намаление с твоето име за твоите последователи и ако някой реши и си купи нещо с твоя код, ще ти пратят още продукти или пари. В общи линии се опитват да си продават боклуците с надценка, които никой не иска да ги купува. 😁 Сериозните фирми пишат на лично съобщение или на имейл.

# 4 066
  • На правилното място в правилния момент
Пепа трябва да се радва, че завоюва първото място/публикация в нашия инстаграм профил. Такава чест.
Последвах профила, предимно ще ви следя, аз не съм толкова креативна за тези неща, но подкрепям идеята.

В новото видео Ели ми се струва по-освободена и някак си нетипично щастлива. На какво се дължи това? Не,че не е позитивна винаги, но тук е доста екзалтирано показва новите си дрехи.

# 4 067
Eй, супер тръгна...Не знам, обаче, дали тагване със стори би достигнало повече хора.

Моля, по-запознатите с ИГ да се произнесат.

# 4 068
Припадайте по този шефьовър 🤣🐉

# 4 069
Йеее, веднага се събскрайбнАх, на чист български 😆

Мисля, че сторитата имат повече гледаемост.

За публичните уговорки за реклами има всякакви, но да - по-сериозните фирми си използват ЛС или мейл.
Преди време в компроматната тема бяха хванали д-р Е да предлага на разни руски инстаграмки така в коментар да го рекламират 😂 някакви бански май им предлагаше да носят с неговото лого

# 4 070
Вече има съвети към Пепе да пуска жалба за психически тормоз.

# 4 071
Мисля, че сторитата имат повече гледаемост.

Да, и на мен това ми е усещането.

Аз съм много боса в тоя ИГ, но някоя опитна змия да действа смело.

# 4 072
Е, защо жалби нали ни инфлуенсва...това е чисто вдъхновение от нея и другите.

# 4 073
  • София
Първата дама явно си е редовен потребител във форума, защото веднага коментира поста. Жалби, жалби, жаби, жаби да подава госпожа Циркаджийска. 😉😂 Последователите й трябва да се оплачат, не тя. Направо ги тагвайте, но има шанс скоро да подат сигнал и да баннат профила.

# 4 074
Снимките в инстаграма за bginfluencers са неприятно изрязани и не се виждат датите на качване от Пепка, може и да не са само квадратни.

# 4 075
Скрит текст:
Скрит текст:
Първата дама явно си е редовен потребител във форума, защото веднага коментира поста. Жалби, жалби, жаби, жаби да подава госпожа Циркаджийска. 😉😂 Последователите й трябва да се оплачат, не тя. Направо ги тагвайте, но има шанс скоро да подат сигнал и да баннат профила
.

Да подават сигнали. И аз имам достатъчно материал за датското посолство. Там и тате Джовани няма да помогне.

# 4 076
Много потресени хора бе, пък редовно четат темата.

# 4 077
Каква жалба? На какво основание? Не виждам заплахи. Когато човек се показва публично в такава степен, трябва да приема, че някои ще го харесват, а други - не. Иначе тая работа не е за всички. Не може да блокираш само тези, които не ти харесват, и да си оставиш само тези, които ти харесват.

Сега се сещам за актьорът, който игра Джофри в ''Игра на тронове''. Разбрах, че получил толкова негативни коментари от зрители, че решил да се откаже от актьорската кариера. А той си изигра ролята на огромен злодей прекрасно. Но явно няма психиката, необходима за такова нещо.

# 4 078
A star is born 😄 ептен ще й се вдигнат въшките от тази слава 😄

# 4 079
Хахахаха жалба?! Че тя си споделя нещата публично, кое му е тормоза?! Публичен профил разказва си живота и после като я хванеш пв лъже жалбс 🤣🤣
 Ако имате андроид телефона свалене storysaver. Сваля всяко стори което поискате на клипче Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт