Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 6 / Май 2019

• 178 107
  • 4 164
  •   1
Отговори
# 4 050
Сега ще се опитам да създам Инстаграм тип "falshgruba" за инфлуенсъри.

На най-активните змии тука ще споделя паролите, за да добавят и те директно.

# 4 051
Охоо, в ИГ ли се разширяваме!
Няма милост! 😂
БГ-мама никога не спи 😜

# 4 052
Пускате едната и веднага захапвате друга. Безмилостно жестоки сте.

Единствените нереагирали по никакъв начин на колажите са Ивана, Валери и Пепе. Другите го приемат с усмивка

# 4 053
Даунлоудвайте скрийн рекордер за запис на сторита, когато има "пикантни". При айфоните е вграден.
Чакам с нетърпение!

От сутринта гледам Зорница, определено най-доброто съдържание от всички останали, просто ми е малко далечно, но нито съм семейна, нито с деца. Хайде да се появява и нейният еквивалент в ляйфстайла без деца.

# 4 054
Момичета, Гръмпи сериозно ни инфлуенснa, ето и иг ще правим Simple Smile
Как да е името, например Пожелахме да видите, или нещо модерно Инфлуенцашоп, дайте идеи.

# 4 055
  • На правилното място в правилния момент
С две ръце "за" това да превземем Инстаграм! Smiling Imp

# 4 056
Пускате едната и веднага захапвате друга. Безмилостно жестоки сте.

Единствените нереагирали по никакъв начин на колажите са Ивана, Валери и Пепе. Другите го приемат с усмивка

Ивана реагира на мен Grinning

чакам паролата за ИГ Wink

# 4 057
Добре, змийчета -

https://www.instagram.com/bginfluencers_revealed/

Името на Инстаграма може да бъде променено, пишете ми, за да ви пратя паролата, за да можете да качвате и да правите каквито и да е промени, които сметнете за подходящи.

Не забравяйте да тагнете безценните ни инфлуенсърчета в публикацията, за да стигне до повече хора. Сссссс Animal Snake

# 4 058
Това ние ли сме

# 4 059
Иванка получи цели две предложения за реклама под снимката,  така че може и да ви прости коментарите Grinning

# 4 060
Скрит текст:
[/quote]

Да Stuck Out Tongue Closed Eyes

Сега ще ти пратя юзър и парола. Каквото сметнеш, променяй.

П.С. Някой запазил ли си е снимката на ВалериЕ пред Аушвиц, да я прати?

# 4 061
Тия предложения за реклами не се ли уреждат на лични. Така в коментар ми се струва несериозно да я карат тя да им пише. Тва са някви измамници

# 4 062
  • София
Момичета, страшни сте! Браво! Дано това ги накара да качват по-смислени неща и да са по-разумни в социалните медии, защото там не остава нищо скрито, а и вече има кой да ги следи. 😉😂❤️

# 4 063
Да кача ли историята за Пеперон и хронологията ѝ с Филипчо като за начало? Grinning

# 4 064
Тия предложения за реклами не се ли уреждат на лични. Така в коментар ми се струва несериозно да я карат тя да им пише. Тва са някви измамници

Знам ли, не ми е монетизиран ИГ, никой не ме търси за реклама, само приятелчета имам за последователи... Cry

Качи, качи, Лана.

Общи условия

Активация на акаунт