Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 6 / Май 2019

• 178 778
  • 4 164
  •   1
Отговори
# 4 035
Аз не се хванах толкова за облеклото, ако е топло, не очаквам да се навлече с дълги дрехи (не, че няма летни такива, но хайде). С това подпиране на обувката обаче... На много храмове, както и този, вратите са същинско произведение на изкуството, ръчно ковани, боядисани, дялкани, някои даже ги покриват със стъкло за да се запазят във времето. И сега ти да отидеш да си избършеш прашната подметка върху това си е върха на простотията в моите очи. Може би малко преувеличавам защото съм от семейство на хора на изкуството, но все си мисля, че е до обща култура. Същото ми е като театъра - не е нужно да си дете на актьори, за да знаеш да не си носиш семки и да си изключиш телефона.

# 4 036
Изобщо не учудва Иванка де. За такива като нея всичко се простира до това фончето на снимката да е инстаграмабъл. Дали ше е църква, Лувъра или бивши газови камери-все им е тая...

# 4 037
Ееее, много сте жестоки към момичето.Joy Не си ли напишеш инициалите на Колизеума, не струваш Joy

# 4 038
Инстаграмабъл трябва да е Ванчето.
Другия път надупена пред някоя църква.

# 4 039
Валката е имала лайф в инстаграм. Изтървахме купона. Чакаме срещата с ВИП поканите утре във Варна

# 4 040
  • София
Тези съвсем изплискаха легена. 😂 Бях от "щастливците" и видях сторито на Пепе. Скоро и тя ще е за антидепресанти, а покрай целия този фалш и децата. София не изглежда никак радостна. Имам племенници, които са на годините на София и Сиена. По-голямата ходи на градина, супер весело, игриво, любопитно и щастливо дете е. Майка им всеки ден измисля ново забавление, а телефоните и телевизорите се ползват в рамките на 15 минути и то, ако нищо друго не помага при приспиване. Като виждам колко е заета майката с възпитанието, приготвянето на храна, измислянето на занимания, чистенето, прането и т. н, не разбирам как Пепе има време за всички тези неща, които прави. Единственият вариант е да имат детегледачка, за която удобно не се споменава нищо. Бабите със сигурност помагат, но и те имат живот едва ли се занимават постоянно с внучките, защото Пепето има нужда от време за себе си и трябва да измисли поредното "супер мега гига креативно описание" за някоя рекламка в ИГ.

И нещо свежо. Попаднах на този блог преди малко, търсейки ревю на контуриращата палитра на Лумс. Харесва ми начинът, по който представя продуктите- точно, кратко и ясно.

https://aleksandradimic.blogspot.com/?m=1

# 4 041
Пепе редовно споменава, че баба й (т.е. на децата прабабата) гледа Сиена, когато тя е заета.

# 4 042
http://bnr.bg/burgas/post/101126484/1674-leva-sabraha-fevruarski … duktivni-problemi
Когато не си дал много, но пък е от сърце, и доказва, че можем заедно да направим много. Това специално към Пепе и пиарът й.

# 4 043
Пепе редовно споменава, че баба й (т.е. на децата прабабата) гледа Сиена, когато тя е заета.
Едно е баба да ги гледа, а съвсем друго е да са в естествения им хабитат дг и дя.

# 4 044
Разбира се, няма място за сравнение.
Тя предимно за Сиена говори, предполагам жената е на възраст и ще й бъде трудно да смогва със София.

# 4 045
Не само ще сложа, но и хоро ще играя. В някои храмове няма как да влезеш не покрит. В манастирите на Метеора дори дълги поли раздаваха, ако си тръгнал с къси гащи. За мъжете...сериозно ли питаш или просто изповядваш нещо различно от Православие и наистина не знаеш?
Имам предвид, че не е задължително влизането, просто не бих влязла. Но влогърите са готови на всичко, за да направят репортаж. Ако са хора, които са вярващи, да, но случаят не мисля, че е такъв.
Нищо не изповядвам и не съм влизала на такова място, много съм далеч от религиите. Затова питах дали всички глави трябва да се скрият или само женските.
За дрехите е ясно, то и в някои ресторанти не пускат като за плаж, та какво остава за църква.

Последна редакция: пт, 31 май 2019, 20:27 от Не се сърди, човече

# 4 046
По отношение на яслите, дори да си стоиш у вас, според мен детето трябва да е сред връстници. Не малко познати имам, направили грешката да си прекарват времето от-до с децата и по кафета и молове, късно се осъзнаха и видяха колко е важна средата за едно детенце.
Пепе от друга страна, може да си “инфлуенсва”, докато децата са на ясла/градина, но след това да прекарва времето си с тях /не по събития и заведения, разбира се/, но...да не искаме много от нея.
Ванчето пак фалш, интересно ми е дали ще отговори на коментарите в инстаграм и дали ще е пак пасивно-агресивно или поне веднъж ще се усети колко е нелепа и ще излезе от положение.. чакаме

Последна редакция: пт, 31 май 2019, 20:00 от VanillaPumpkin

# 4 047
Най-много да изтрие коментарите и да ни изпоблокира Joy

# 4 048
Това момче прави интересни видеа (затова и има под 3к абонати), не се страхува да се заяде с други влогъри, затова би било интересно, ако попадне на нашите кокошки (най-вече Пепе).

https://www.youtube.com/watch?v=k_ic8Ld-Zpo

Я кажете какво е направила Валери в Аушвиц, че съм пропуснала?

И ми харесва много идеята за нещо като falshgruba за инфлуенсъри, там се залага повече на селски изцепки и обработвания.

# 4 049
Ванчето пак фалш, интересно ми е дали ще отговори на коментарите в инстаграм и дали ще е пак пасивно-агресивно или поне веднъж ще се усети колко е нелепа и ще излезе от положение.. чакаме

Няма да отговори, тя тотално е загубила връзка с кораба-майка. А като си помисля, че преди време я смятах за различна от останалите влогърки и я уважавах.

@Теди, завиждай, Пеперона още не ме е блокирала или изтрила. Satisfied

P.S. На мен ми харесва да съм им коректив. И да ме изтрият, нов профил ще създам, но няма да им спестя нещата, които ми бодат очите. Animal Snake

Общи условия

Активация на акаунт