Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 6 / Май 2019

• 180 477
  • 4 164
  •   1
Отговори
# 4 020
  • София
Оф, като се загърне с таз' забрадка прилича на....знаете си какво ще кажа, да не се повтарям. Joy

Иначе е крайно неуважително, разбира се. Така се застава пред Шератон, и то ако си от елитните, не пред църква.

# 4 021
В защита на Ивана ще кажа, че я имаше на стори загърната. Прилагам и скрийншот:

Скрит текст:
Иначе как ще я пуснат вътре?

# 4 022
+ то е ясно, че ще е загърната, това са дрехи (шалове) дадени от там, иначе няма да я пуснат. Личното ѝ отношение и възпитание обаче личи от горните снимки.
Поведението ѝ е на типичен блогър/инстаграм, едни и същи пози, тази включително. Не са подходящи за разни музеи и такъв тип сгради, но и не е нещо особено.

За шаловете, надоумявам как човек би се съгласил да сложи подобно нещо, само и само да влезе, но явно заради "репортажа" са готови на всичко...
Мъжете слагат ли?

# 4 023
Нямам идея за националността на кучето Grinning

# 4 024
  • Пеликания
В църквата в Стария град Несебър също има поставени шалове на входа, и съм забелязала, че много туристи си слагат и влизат така. Най-често са рускини. Явно при тях е така.
За съжаление вече по малко хора продължават да спазват някакво благоприличие в храмовете и ходят както си искат - като Галя.

# 4 025
Рускинята, ако ще да е най - голямата К., влезе ли в храм, е загърната и със забрадка. Пуснете си руски канал по време на Коледа/Великден и ще видите.

Иначе в Метеора пък на входа на манастирите на жените раздават да сложат поли върху дрехите, не може да влезеш с панталон/дънки и тн.

# 4 026
Мъжете не слагат шалове, но не могат и да са по потници и къси панталони. Мисля, че правилото е, че не трябва да се показват рамене и колена, жените да не са с панталон, за забрадки те нз точно. Има много места, които си струва да се посетят и не би ме спряло едното загръщане - when in Rome do as the Romans do. В Гърция на Метеора също и в Синята Джамия в Истанбул.

# 4 027
Така застават на Околовръстното...

# 4 028
  • София
Мъжете не слагат шалове,
Егати..

# 4 029
Гледахте ли новото видео на Ели? Много са ми смешни с Пепе как винаги, когато са заедно танцуват пред лаптопа, страшни купонджийки.

# 4 030
И за поведението... Това, че е влогър не я прави автоматично оправдана, че не се съобразява и че е невъзпитана. Хубаво беше написал някой - ами, ако беше в Рилския манастир - по друг начин като, че ли щяхме да гледаме. Като си решил да пътуваш ще се съобразяваш, ако не стой си и вас и си се чекни на воля по диваните. Това важи за всички, без значение от професията, в случая тя е нагледен пример.

# 4 031
Аз не мисля, че има по-изкуствен бг влогър от Пепа. Другите поне продават себе си и са големи жени, могат да преценят дали да го правят и срещу какви условия, а тя си продава децата, които нямат никакво право на мнение.

И мен ми става жал за дечицата.

# 4 032
Някой пита какво дават на мъжете. С ММ преди много години бяхме на Тасос, там решихме да посетим манастира "Св. Архангел Михаил" заедно с наши приятели. Ние, въпреки жегата, и въпреки, че не сме религиозни, се бяхме погрижили да сме с адекватно за подобно място облекло, но нашите приятели - не. Дадоха на момичето една огромна дълга рокля, до пети дълга, а на момчето - само един дълъг панталон, и той до пететите.
Та мисълта ми е, че като планираш посещение на храмове, трябва да си подбираш дрехите адекватно, независимо, че дават одежди и там. Ивана още вчера спомена, че щели да посетят забележителности, вероятно са имали предвид и манастира.
А, подметката, качена върху стена/врата или каквото и да е, ми е селско. Независимо дали е влогър или простосмъртен.

# 4 033
  • На правилното място в правилния момент
Ивана издънка след издънка, наистина в началото като я открих ми беше по-естествена и обрана, даже бяхме коментирали, че се обличаше добре и имаше попадения. Сега просто следва останалите. По едно време беше тръгнала да чете книги, да дава препоръки за дома, а сега само събития, да покажем маникюра и да се тагнем като ходим на църква.

А иначе хора, на които се възхищавам и са пример за прекрасно четящо и образовано семейство са Алекс и Райс от "Четат ли двама". Каналът им е насочен към четящата аудитория, но смятам, че са изключително позитивни и приятни. Жалко,че скоро не са качвали.

Следя Murfeishun и MagiSan, въпреки, че не качват често. Качеството за сметка на количеството.

# 4 034
+ то е ясно, че ще е загърната, това са дрехи (шалове) дадени от там, иначе няма да я пуснат. Личното ѝ отношение и възпитание обаче личи от горните снимки.
Поведението ѝ е на типичен блогър/инстаграм, едни и същи пози, тази включително. Не са подходящи за разни музеи и такъв тип сгради, но и не е нещо особено.

За шаловете, надоумявам как човек би се съгласил да сложи подобно нещо, само и само да влезе, но явно заради "репортажа" са готови на всичко...
Мъжете слагат ли?

Не само ще сложа, но и хоро ще играя. В някои храмове няма как да влезеш не покрит. В манастирите на Метеора дори дълги поли раздаваха, ако си тръгнал с къси гащи. За мъжете...сериозно ли питаш или просто изповядваш нещо различно от Православие и наистина не знаеш?

Последна редакция: пт, 31 май 2019, 18:14 от tuali

Общи условия

Активация на акаунт