Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 6 / Май 2019

• 178 188
  • 4 164
  •   1
Отговори
# 165
А в клипа за Джъмбо на Ивана., не се коментира, че детето е право в колата

# 166
  • Canada
Да ви питам аз, това "Е" в края на името на ВалериЕ, за благозвучност ли го ползвате или наистина така го произнасяте? Онзи ден мернах един пост във Фейсбук на една мама, която беше писала името на детето си по този начин - Софие.

# 167
А в клипа за Джъмбо на Ивана., не се коментира, че детето е право в колата

Щото никой не я гледа сигурно Grinning
Сега специално я пуснах и да, безотговорно е, ама и тя си е скучна - Джъмбо и някакви глупости, които превъртях - и затова на никой не му е направило впечатление според мен.

Галя преди няколко дни също имаше откъс с Тони от колата, той беше без колан, но бяха спрели, дали после му го е сложила - Божа работа.

# 168
И аз не я гледам Ивана ама мислех, че е купила нещо невиждано до сега от Джъмбо, та за ова я превъртях

# 169
  • София
Това да не е детето на приятелите им? Много лошо впечатление ми направи бащата като каза че ще врътне на детето един шамар че насочи камерата към него. Та какво да очакваш от такива хора...

# 170
Да ви питам аз, това "Е" в края на името на ВалериЕ, за благозвучност ли го ползвате или наистина така го произнасяте? Онзи ден мернах един пост във Фейсбук на една мама, която беше писала името на детето си по този начин - Софие.

Това от английски да са по-модерни. Валери е написана като Валъри, Софи, си се пише с Е накрая (Sophie).

Още по-тъпо на мен ми е обаче Мона Гочев обаче, с две ff за да сме още по - уникални. Или бащино има без - ов, - ова като второ първо име пак по западен модел. Чудят се вече с какво да са по-невероятни и уникални хората и накрая резултатът при някои е Бест Батинков. 😂

Последна редакция: чт, 02 май 2019, 18:03 от Emiliana V55

# 171
И на мен много лошо впечатление ми направи това за шамара.

Тъкмо изгледах влога на Адри и ми направи впечатление, че е отбелязала, че е платено партньортство с Oscar Organic.
Пепе в последния си влог прави същото продуктово позициониране, но по никакъв начин нищо не е отбелязала. Това е нещото, което най-много ме дразни в цялото им инфлуенсърство! Да не можеш грам да си искрен с хората, които те гледат и в крайна сметка ти крепят "кариерата".

# 172
  • София
Галя и цялото й семейство се возят без колани. Имаше един влог, в който пътуваха и детето на задната седалка скачаше, въртеше, облягаше се на предните седалки.

# 173
Мен пък ме подразни поредната реклама на ютия от Милена Витанова- как, видиш ли, излизали жени и деца с неизгладени дрехи. Тя редовно се снимаше преди с израснала прошарена коса за рекламните си снимки- на мен това ми е непонятно.
Ми то не всички са депутатски съпруги и блогърки с неограничено свободно време, та да гладят до откат.
Навремето продаваше дрехи в олх, даже не си правеше труда да отговори като питаш нещо.
Даростинда ми е с много странен цвят жълто русо и с тези черни вежди комбинацията е зле. Иначе е симпатяга, но видя ли я, нещо в мен се бунтува срещу този контраст. Съпругът й е много хубав.

# 174
  • Canada

Това от английски да са по модерни. Валери е написана като Валъри, Софи, си се пише с Е накрая (Sophie).

Още по-тъпона мен ми е обаче Мона Гочев обаче, с две ff за да сме още по уникални. Или бащино има без - ов, - ова като второ първо име пак по западен модел. Чудят се вече с какво да са по-невероятни и уникални хората и накрая резултатът при някои е Бест Батинков. 😂

Е, да де на английски така се пише, ама на български... Смешно изглежда.
За Бест Батинков не съм чувала, но знам за Манчестър Юнайтед... Хасанов. (цитирам по памет, може и да не е Хасанов) Grinning

# 175

Коя е Милена Витанова?

# 176
Е как не си чувала за Бест Батинков?! Колко телевизии и сайтове ни уведомиха за благата вест. 🤭На Антония Петрова синът- казва си се Благовест детето, ама мама понеже е скромна и плаха му е измислила галеното Бест да се знае кой е най-доброто дете, да ни мислите тук че са вашите. 😜

# 177
Уф, Бест Батинков .... горкото дете с тази майка. То не са стойки, не е чудо. Първа, единствена и последна родила на този свят.

# 178
  • Canada
Е как не си чувала за Бест Батинков?! Колко телевизии и сайтове ни уведомиха за благата вест. 🤭На Антония Петрова синът- казва си се Благовест детето, ама мама понеже е скромна и плаха му е измислила галеното Бест да се знае кой е най-доброто дете, да ни мислите тук че са вашите. 😜

Хаха! Е тя тая си живее в Tonka world по начало. 😂

Маверик, какво ми показваш с този скрийн шот?

# 179
Много сте/сме го потресли това момиче:

https://www.youtube.com/watch?v=fCOPzAUyFx4

Общи условия

Активация на акаунт