Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 6 / Май 2019

• 180 509
  • 4 164
  •   1
Отговори
# 3 840
Горката София Sad Нейното изражение не може да скрие с розов филтър

# 3 841
Остава да го пльоснете под розовата снимка в коментар😀

# 3 842
Г-жа Европейката.. мис Пепи.. Ако беше един западноевропейски (та дори американски) влогър, сега абонатите и щяха да летят надолу, както летяха тези на Джеймс Чарлз, а социалните щяха да чукат на вратата ѝ.
Ама нали си дойде в БГ-то голямата европейка, тука нЕма проблем явно да си експлоатира децата.
Вярвайте, но повечето от нейните фенове най-вероятно не осъзнават колкото противно е държанието ѝ и как ощетява децата си.

# 3 843
Питах Пепон под последната снимка защо е изтрила режисираното стори и ме е блокирала:( Вече ще трябва да докладвате тук интересното..

# 3 844
Питах Пепон под последната снимка защо е изтрила режисираното стори и че е блокирала:( вече ще трябва да докладвате тук интересното..
Няма такъв коментар.

# 3 845
Тя като ме блокира, изчезва и коментара ми естествено

# 3 846
Ми то било много лесно да си позитивен. Тотално изключваш и не приемаш критика и животът е песен. Ясно защо си е сама работодател... 😆 Не било само от скука.

Последна редакция: чт, 30 май 2019, 18:11 от Emiliana V55

# 3 847
Ахахахаа е така се прави,блокира,кой не и харесва,и да останат накрая- Много сте сладки.
Ама те хората били важни,тя обратната връзка изключително важна била.

# 3 848
Уф, тэкмо я похвалих преди няколко дни, че приема добре критиката.
Струва ми се, че избирателно трие коментари. Има някои по-критични, които си седят. Очевидно не иска да се разчува за режисираното стори и бърза да изтрие коментарите, които го споменават.

# 3 849
Аз също бях писала на лично съобщение на Пепе, че е всичко друго, но не и "добра майка, съпруга и работеща жена" и мен ме е блокирала, жалко ... 😆 Интересно ми е не разбира ли, че постепенно розовият й свят се разбива и всички го забелязват. Вижда се, когато говори с Филип, а сега се видя и как говори с децата си, тази поза вече започна да се пропуква, най-интересното при Пепе тепърва предстои. 🤣

# 3 850
Не знам за друго, но лицата на децата тук са показателни.

# 3 851
Скрит текст:
[\spoiler]

И есте, Пламито като я гледам няма 10...

# 3 852
Поправих описанието, вече и името й фигурира.

Сега чакам тате Джовани да дойде да ми щракне белезниците. Stuck Out Tongue Closed Eyes

Ще ти щракне едни ски обувки

# 3 853
Добре, де, няма ли някоя от вас с Инстаграм с много абонати да направи стори и сложи това видео в линк и да тагне Антоанета? Там няма как да блокира и да трие.

Много се излага това момиче с това триене и блокиране.

Последна редакция: чт, 30 май 2019, 18:26 от Yogurina

# 3 854
Леле, разбихте ме. Какви сте прозорливи. Изкефих се максимално как сте качили изтритото видео на Пепе. Не пиша в този форум, но редовво влизам и прочитам по 20 страници от темата и сте ми по-интересни от всяко ТВ предаване или Пепе... Евала! Децата и наистина са нещастни. От много време забелязвам червените очи на Сиена и тъгата на София.

Общи условия

Активация на акаунт