Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (86) - май 2019

• 104 124
  • 1 658
  •   1
Отговори
# 105
спаркс-а не ме обича Laughing дано пък в другите игри имам късмет

# 106
Този месец започва с международен ден (на труда) , и извеждъх се замислих - а, дали има международен ден на късмета?  Ако някой знае нека да каже, пък всички дружно ще го признаем за по-знаеш и от Гугъл! Wink

Нека е на късмет!
Flowers Four Leaf Clover

# 107
Този месец започва с международен ден (на труда) , и извеждъх се замислих - а, дали има международен ден на късмета?  Ако някой знае нека да каже, пък всички дружно ще го признаем за по-знаеш и от Гугъл! Wink

Нека е на късмет!
Flowers Four Leaf Clover
20 март е Международният ден на щастието -/от Гугъл - March 20 is the International Day of Happiness and this year's theme is Happier Together  Smirk/

# 108
За съжаление, тази година великденските игри бяха твърде малко... Ще ми интересно дали има някой, който  вече да е спечелил и получил награда над 100 лв  и какво искат организаторите в този случай....
Четецът на Фюзтий е над 100 лв - нищо особено не искат - попълва се ЕГН, три имена и подпис. Вече не дават служебни бележки.

# 109

Нека е на късмет!
Flowers Four Leaf Clover
20 март е Международният ден на щастието -/от Гугъл - March 20 is the International Day of Happiness and this year's theme is Happier Together  Smirk/

Е, все пак късмет и щастие са различни, нищо,че и двете носят радост...
Човек може да постигне щастие и само с целенасочени усилия (например), докато тоя "трик" хич не е присъщ за късмета. Wink

# 110
И мен ме няма в спаркс, чакам Twix и милка Simple Smile

# 111
Този месец започва с международен ден (на труда) , и извеждъх се замислих - а, дали има международен ден на късмета?  Ако някой знае нека да каже, пък всички дружно ще го признаем за по-знаеш и от Гугъл! Wink

Нека е на късмет!
Flowers Four Leaf Clover
20 март е Международният ден на щастието -/от Гугъл - March 20 is the International Day of Happiness and this year's theme is Happier Together  Smirk/

Е, все пак късмет и щастие са различни, нищо,че и двете носят радост...
Човек може да постигне щастие и само с целенасочени усилия (например), докато тоя "трик" хич не е присъщ за късмета. Wink
Така е, но можем да си "наречем" 20 март за деня на късмета за нашата си тема Laughing поради липсата на друг такъв

# 112
А защо не 17 септември?Grinning
Имаме вярата и надеждата да спечелим.Grinning

# 113
Националният празник на Ирландия (деня на Св.Патрик) е ден на детелината, но техните детелини са християнски, т.е. трилистни... Въпреки това е известен като ден на четирилистната детелина (класическо изопачаване на традицията).
Вече се съмнявам, че Туикс ще обявят днес, сигурно чак другата седмица ще се активизират.

# 114
За конкретен ден на късмета не знам, но бях чела една статия за късметлийски ден според зодията.  Например за Козирог са съботите, за Рак понеделниците и тн.

И да не е пълен офтопик да кажа, че Туикс може и да не публикуват днес. Пише, че днес ще бъдат изтеглени и до 5 дни ще бъдат информирани, а до 8 публикувани или нещо такова беше. (Четох много правила на игри на куп и малко ми станаха каша).

# 115
  • Телиш/Плевен
Ще ми интересно дали има някой, който  вече да е спечелил и получил награда над 100 лв  и какво искат организаторите в този случай....
Имам спечелен скейтборд, който е над сто лева, искаха ми три имена и ЕГН.

# 116
  • София

Ще ми интересно дали има някой, който  вече да е спечелил и получил награда над 100 лв  и какво искат организаторите в този случай....

Фотоапарата на Милка може би е над 100 лв., но за него никой нищо не е искал да се попълва.

Сега се сетих, че Рафаело имаха игра, но не виждам на сайта публукувани печеливши. Някой има ли инфо? Може би трябва да им пиша един мейл, играта беше до 11.04.

# 117
  • Сф
Е, разгеле! Най- накрая съм с код за кино от спаркса.Играя отдавна, ама не споделям много мигове и подобни и 1 кредит ми е 97 т .
С три или4 капачки съм тоя път, че не винаги ги въвеждам, а иначе консумираме.Сега тоя код се принтира ли, че не съм в час?

# 118
Намерих тази игра на Кауфланд - https://www.kaufland.bg/igri-promocii/kaufland-sofia-polumaraton.html#finger-race
Петето от Либрес Flowers Hibiscus ми отговорила, че имали проблем с доставянето, но "много скоро" тениската щяла да е при мен. Ще видим колко скоро ще е. Smile

# 119
  • Вестерос
Да, аз го принтирах и май скрийшот на телефона си направих и отидох в киното преди прожекцията на касата и го показах и казах за кой филм искам

Общи условия

Активация на акаунт