Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (86) - май 2019

• 104 176
  • 1 658
  •   1
Отговори
# 120
Фейса изчезна (сайта, не профила), а Инстаграм не ще да се обновява (имам интернет). Дали е заради промените, дето ще правят, или е някакъв бъг?
Не е баш по темата, но участвам в някои игри там и се чудя дали ще продължи дълго...

# 121
  • Вестерос
На мен при краша предния месец ми изчезна и фейса и инста, сигурно и сега така. Аз имах вече промени във фб

На инста пише това 5xx Server Error

# 122
Днес трябва да има последно теглене на Калиакра.
Да попитам освен за чопърите за другите уреди някои получил ли е есемес?
Пожелавам ви приятен и слънчев ден!

# 123
Фейса изчезна (сайта, не профила), а Инстаграм не ще да се обновява (имам интернет). Дали е заради промените, дето ще правят, или е някакъв бъг?
Не е баш по темата, но участвам в някои игри там и се чудя дали ще продължи дълго...
и при мен не се отваря, може би наистина е заради ъпдейта, който ще пускат

payla_82 - съмнявам се да има теглене днес, в темата няколко човека писахме, че имаме СМС-и от Калиакра в който пише - кампанията приключи

# 124
За спаркса правя скрийншот на кода и го показвам в киното и те си го сканират.

# 125
И при мен Фейса се изгуби, пише, че има проблем и работят по него.

# 126
  • София
Няма ме в Спаркса. Участвах за батута, мислех, че няма да има желаещи. Mr. Green Надеждата ми е в последното теглене на Милка.

# 127
  • София

payla_82 - съмнявам се да има теглене днес, в темата няколко човека писахме, че имаме СМС-и от Калиакра в който пише - кампанията приключи

Има днес е последното теглена на Калиакра.

# 128

Има днес е последното теглена на Калиакра.
Мда видях сега в правилата - 02.05.2019г. – 8 сокоизстискваки, 8 блендера, 8 уреда за салати, - подведох се от смс-а в който пише, че кампанията приключи

# 129
  • при късмета
Аз нямам проблем с ФБ

# 130
Сега се оправи. Чух, че новата версия ще е съвсем различна - няма да излизат новини по същия начин, ще има промени при съобщенията, даже нямало да е син. В скоро време може да ни шокира Simple Smile

# 131
Сега се оправи. Чух, че новата версия ще е съвсем различна - няма да излизат новини по същия начин, ще има промени при съобщенията, даже нямало да е син. В скоро време може да ни шокира Simple Smile

# 132
Моят си е същият, само дето не виждам половината профилни снимки.... Този разговор скоро ще изчезне, сигурно.

# 133
Моят фейс се обнови и е ужасен.Но ще свикнем и с него Simple Smile

# 134
Помня първоначалната версия, когато се бях регистрирала през 2009-та. Колко много се промени оттогава. Сякаш след всеки ъпдейт става все по-смотано. Засега инстаграма все още ми харесва, но ако го променят много и не ми харесва ще го закрия и него.

Общи условия

Активация на акаунт