Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (86) - май 2019

• 104 135
  • 1 658
  •   1
Отговори
# 1 470
Само Морени, но нямам имейл, значи сигурно не печеля.

Имам смс от Лео - може да е тениска или чаша (а може и да са слушалките на Милка, но се съмнявам). Куриерът им идва точно когато обядвам и не съм на адреса. Не знам защо си прави труда - вече би трябвало да се е научил, че няма да стоя да го чакам и просто да оставя пратката в офиса. Само ми прекъсва храненето с обажданията си.
И аз нямам мейл от Морени
Лео носят Туборг, Орео и Милка /може и от някоя друга игра за която не знам/ - моля пиши, какво е дошло, че аз чакам Милка и Орео

Тези от Калиакра няма ли вече да започнат с изпращането на чопърите Laughing
За чашите на Туикс - 45 дни ли беше срока?

# 1 471
Лео носят слушалки днес.

# 1 472
Някой търси ли билети за концерта на 1.06 на Стинг в София, Арена Армеец?

# 1 473
Регистрирах още 2 кода на Барни, вече ги отчита правилно. Изписа ми точната бройка която остава за участие за делфинариума, без да брои печелившите 2 за играта.

Още не мога да намеря шуменско с играта. В Била и Кауфланд кеновете са на промоция и се надявам да е защото вече имат от тези с играта и искат да продадат предишните количества
В нашата Била в Добрич има ,че и са на промоция кенчетата.

# 1 474
  • in Wonderland
Може ли линк за промоутърите на венъс в К, че от толкова спорове последните страници, не го откривам 😏

# 1 475
Днес и Якобс трябва да изтеглят големите награди.
...та чакаме Simple Smile

# 1 476
благодаря за отговорите, значи днес чакаме 3 тегления Relieved

# 1 477
  • Вестерос
Аз питах нещо и говорех за себе си, а някои скочиха да се заяждат като деца, ами смешно е.
Когато има разговор е редно и други да споделят какво мислят по въпроса. Изказването ти беше обиждащо или по скоро опит за обида. Все пак не мисля, че монолог си искала да водиш в тази тема. Все още не ми е ясно защо въобще го сподели това.. Беше ясно, че ще стане такава дискусия. Коментира, пък после пишеш, че не те интересува. Друг е въпросът дали някой се е обидил или не. А за опротивяването не ми се и коментира. Rolling Eyes Да ти опротивят непознати, защото не са съгласни с теб или защото може да са се обидили, че ги окачествяваш като "събиращи боклучки". Даже думата боклучка с умалителното е доста обиждаща. Честно казано от теб не очаквах такива коментари, Но пък не си ми опротивяла..

ДИДИ, петък , събота и неделя ще са по Кауландовете. Петък са от 16 до 20, мисля или 21, а уикенда от 9 до 16.

# 1 478
Колко дни чакахте за публикуване на снимка в играта на Hot Wheels, мина седмица и още не е качена в галерия!

# 1 479
  • София
Те май нищо не са качвали в тази игра повече от седмица  - вече доста съмнително ми изглежда всичко.

П.П. Всъщност има нови снимки. Но моята отпреди 10 дена я няма. Пратих друга, която имам налична на телефона - да видим дали поне нея ще качат.

Последна редакция: пн, 27 май 2019, 11:32 от menyanthe

# 1 480
Лео ми донесоха слушалките от Милка!
За Орео ще има още да чакаме не са разпределени по офисите в градовете.

# 1 481
  • София
Получих днес слушалките на Милка от втора седмица!

# 1 482
  • София
Защо само слушалките, аз чакам фотоапарат от втора седмица на Милка и нищо, то ми изберя бележката. Само да вземат да се заядат за това и ще ги ....

# 1 483
# 1 484

В тази игра не участвам , няма смисъл . Награда отива при "клана" , те ще участват със .....броя касови бележки .

Общи условия

Активация на акаунт