Лидл 127 - Майско пролетна

• 91 811
  • 1 400
  •   1
Отговори
# 1 125
  • Мадрид / София
В тукашните (Испания) има 😀.

# 1 126
А в тукашните (Враца, баце) дали има Joy

# 1 127
  • София
А в тукашните (Враца, баце) дали има Joy
Не, не се предлага.

# 1 128
Панталоните с ластик на кръста са тези

Не знаех, че предлагат и сетове за първа помощ. Взех си един за кърлеж....дано не се налага.
И ципура взех, дано е прясна /срокът е до 02,06/.

# 1 129
  • София
Панталоните с ластик на клъста са тези

Този много ми хареса. Стои добре и за пролетта е ОК като материя.

# 1 130
  • Бургас
За пролетта може би, ама тук при нас от зима директно вече скачаме на лято няколко години поне, така че плътен ми идва на мен Wink Ние сме на къси гащи и сандали вече Grinning Grinning Grinning 

# 1 131
И на мен ми е симпатичен този панталон, но стои много широк в бедрата. Номер 34, разбира се, йок. Чудя се дали все пак така да го нося, така не ми се търсят дрехи, чиста загуба на време.

# 1 132
Някой купи ли си от каймата от първа страница на брошурата, кой е производител- Попово или Ловеч?

# 1 133
  • Буркина Фасо
може ли да се пррави рекламация на кебапчета/кифтета ?
още при първото печене си промениха размера  hahaha

# 1 134
  • Варна
Между другото, наистина намирам гигантска разлика в кюфтетата на Ловеч и Попово по БДС. Нарочно купих по тарелка от двата производителя преди време. Опекох ги на грил. Резултатът - кюфтетата на Ловеч почти не промениха размера си, леко пушеха при печене, на вкус бяха приятни. Тези на Попово останаха наполовина, през цялото време цвърчаха зверски, навсякъде пръскаше мазнина (и/или вода), всичко се опуши и омаза. Във вкуса имаше съвсем малка разлика. Но от този момент нататък - продукти на Попово не пазарувам! Съжалявам само, че не ги снимах за доказателство.

# 1 135
Едно време домашните кюфтета също си смаляваха размера. Аз по не бих се доверила на тези дето както ги сложиш, така ги махаш. А пържолите в камината как цвърчаха... и смаляваха... Ох, дояде ми се!

# 1 136
Между другото, наистина намирам гигантска разлика в кюфтетата на Ловеч и Попово по БДС. Нарочно купих по тарелка от двата производителя преди време... Но от този момент нататък - продукти на Попово не пазарувам! Съжалявам само, че не ги снимах за доказателство.
Споделям същото мнение. Бих купила на Ловеч. Иначе няма да ходя до Лидл.

# 1 137
  • Ст Загора
Взех една райрана рокля , загледах и мокасините ми розовите ми се видяха малки по - умалени. Другите са по -добре дето са на рае . Нямаше пола червена Л .

# 1 138
Праха за пране ОМО хубав ли е? Нямам спомен да съм го ползвала.

# 1 139
  • София
Аз пък не съм ползвала лидълските прахове, бихте ли споделили отзиви.

Общи условия

Активация на акаунт