Лидл 127 - Майско пролетна

• 91 826
  • 1 400
  •   1
Отговори
# 1 110
  • Стара Загора
Дъщерята яде това с шоколада, харесва го

# 1 111
  • Стара Загора
С шоколада е много хубаво, да. Аз го обичам с кисело мляко, че хрупка супер и не ме надува като с прясното. Simple Smile

# 1 112
  • Варна
Отзиви от сутрешния шопинг. Грабнах от тъмносините панталони с бели точки (оказа се, че по-скоро е знак = Grinning), тъмносините дюс, бялата пола на райета и кораловите еспадрили. Всички си отговарят на номерата, като никога няма да връщам заради неточен размер. Много съм доволна, стоят добре.

# 1 113
  • вкъщи
Може ли снимка на панталоните, да знам да се разхождам ли.. Не, че имам нужда от панталони...

# 1 114
Добро утро!
Еспадрилите твърди ли са?
Топовете в комплект по 2 как са като материя?
Полата е трико, нали?
Да знам и аз да хуквам ли Simple Smile

# 1 115
дебели ли са панталоните?

# 1 116
  • Варна
Панталоните са тънки, съобразно сезона, еластични са. Полата е трико, също е еластична. Еспадрилите не са с твърда подметка, както бяха онези от миналата седмица. Топовете са плътни според мен, но за някои от вас може да е предимство.

# 1 117
Панталоните с ластик ми се сториха плътни и не взех. Бели блузки с котви само големи размери при нас. А са много симпатични.
Пахвалвам сиренето на Вердаре от 1 кг. в саламура, скоро мина. Е, това е най-хубавато сирене, на което съм попадала последните години! Браво, дано да е винаги така като качество!

# 1 118
  • Варна
Кои са панталоните с ластик, тези дето са 3/4, 7/8 или както се води там ли?

# 1 119
  • София-Младост
Предполагам, че за тези говори
https://www.lidl.bg/bg/Offers.htm?articleId=24740

# 1 120
Защо пък течен перилен препарат да не става? Най съм доволна от течния Ариел, особено белия. Бялото пране светва.
Търсих от омекотителя с дръжките -ами няма, взех някакъв жълт-ванилия-2L  супер неудобна бутилка-гладко шише, няма къде да го хванеш, едва не го разлях.

Последна редакция: пн, 27 май 2019, 12:50 от #Frozen#

# 1 121
  • Варна

И на мен ми стана интересно, защото дългите панталони също са с ластик отзад, а съвсем не са плътни.

# 1 122
  • Бургас
Може би зависи от конкретните представи на човек за плътност, защото на мен точно това не ми допадна в дългите панталони (черен, тъмносин и на точки/мънички =) с ластик отзад. Да, тип цигара са, каквито точно исках да купя, но за този сезон ми идват прекалено плътни и не взех дори за проба Wink

# 1 123
От дългите мъжки панталони има ли различен цвят от показаните в брошурата?

# 1 124
Момичета, има ли чорисо в Лидъл?

Общи условия

Активация на акаунт