Лидл 127 - Майско пролетна

• 91 912
  • 1 400
  •   1
Отговори
# 1 095
Относно зехтина. Научиха ме, че като не искам да ми е "серт",трябва да гледам процента на киселинност да е нисък. Ние вземаме, не от Лидъл, един с 0,4 % и много ми харесва, един благ, не мога да му се наситя.

кой е той ? снимка ,линк , магазин ? Simple Smile)
Мисля, че си от Варна, магазинът за маслини на централния пазар. Като застанеш с гръб към управлението на пазара, дясната алея, в началото. Тенекиите са наредени горе, пише че е от Каламата и 0,4

# 1 096
  • София
Блокчета, гелове за WC видях само два модела (тези в казанчето не ги гледам),
Това на W5 -   
Скрит текст:
дали се доближава до гела на Джонсон дискове?

Търся оптимално цена/качество без натрапчив мирис.
Това беше най-евтиното: ~4,80/3бр - колко изкарва едно?

# 1 097
Тези на Джонсън след три дена се отмиват/отлепват заедно с водата.Никога не бих купила повече.Опитай с тези от Лидл и виж как са.
Няма да е приятна гледката ако "нещо" се закачи за фигурката,ахахахахахахаха!

# 1 098
....и не ги връщай...Joy

# 1 099
  • In transit
Относно зехтина. Научиха ме, че като не искам да ми е "серт",трябва да гледам процента на киселинност да е нисък. Ние вземаме, не от Лидъл, един с 0,4 % и много ми харесва, един благ, не мога да му се наситя.

кой е той ? снимка ,линк , магазин ? Simple Smile)
Мисля, че си от Варна, магазинът за маслини на централния пазар. Като застанеш с гръб към управлението на пазара, дясната алея, в началото. Тенекиите са наредени горе, пише че е от Каламата и 0,4
Да, тоя е фалшив. В темата за зехтините го коментирахме.

# 1 100
  • Бургас
От първия вид (тубичките с гел) ползвам от години. Не се е закачало нищо на диска в гърнето, не се и измивал за 3 дни Wink Мирише по-силничко първите 2-3 дни, после само лек аромат има като се пусне водата. Аз лично съм доволна! Уточнявам че говоря за този вид, но от Duck марката. Този аналог в Лидл открих преди 2 седмици и взех за проба. Първоначално видях че е по-скъп от този на Джонсън, но като прочетох с цайсите у дома, за повече употреби е, така че дефакто излиза пО на сметка. Сложих една доза от него и една от другия за сравнение - измиха се за едно и също време. Така че като си употребя заредените тубички от Патето, може би ще мина на лидълската версия Wink

# 1 101
Брадата, благодаря за отговора за бирата. Човек , докато не пробва, не знае дали ще му хареса нещо. Виждам че за единия вид Гларус вкуса съвпада. Ще пробвам Айляк непременно. После ще споделя.  Peace

# 1 102
В Лидл има френска бира в стъклено шише. Около 4лв е. На мен ми допада на вкус. Вземам от време на време.

# 1 103
  • София
Опитах тази, но нещо не усетих... вкус. Дали защото не беше охладена.
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 26 май 2019, 22:25 от Starrydream

# 1 104
  • Мадрид / София
И бирата измести сметаната...😅

# 1 105
Най гадната бира, която купих беше безалкохолна малцова от някаква тематична седмица. Детето я хареса, та помогна малко да я разтикам. С останалата много вкусни манджи измайсторих.

# 1 106
  • Mostly in my mind
С гела на Джонсън съм от доста време. Никога не е свършвал за 3 дни. Това е най-икономичният ароматизатор за тоалетна според мен. Ще пробвам и този на Лидл. Не знаех, че и те имат просто защото не съм търсила еквивалент.

# 1 107
  • shumen
Аз не харесвам Омо,защото ми мирише много силно и не взимам от него от никъде.

# 1 108
И бирата измести сметаната...😅
Ами бирено време е.  Mr. Green
Миналата зима във френска седмица купихме френска бира. Нещо не ни хареса, а и беше много силна.  Laughing

# 1 109
  • Велико Търново
Някоя от вас да е купувала едно мюсли в картонени, цилиндрични кутии? Струва 6/7 лева, кутиите привлекателни, но вътре нищо не се вижда Sad та не мога да си представя какво ще е мюслито вътре като размер на овесените ядки.

Общи условия

Активация на акаунт