Лидл 127 - Майско пролетна

• 91 916
  • 1 400
  •   1
Отговори
# 1 080
От утре лятна планограма на ПиЗ. Зеленчука на мястото на плодовете и обратно Head Band Абе, да се намираме на работа.

# 1 081
Thirteen, с вашите планограми побъркахте и другите вериги, и по Фантастико и Била местиха, разместваха Grinning

# 1 082
  • София
Обожавам каперси,в паста  и салата са екстра.

# 1 083
Аз още не мога да свикна с новата планограма, сега пак.

# 1 084
  • София
Марчева, балсамикото от Делукс серията нали? От по миналата година го заглеждам, но или имам друг, или нещо не ми се дават толкова пари. Сега имам на Елиа, но Лидълският е доста по-гъст на вид.
Да, Делукс серията е. Много е хубав, е, малко по -скъп е, но си заслужава.

# 1 085
Следващият път. Обикновено доста време след акцията се мъдри из рафтовете, сега бързо изчезна.

# 1 086
  • Бургас
От бирите харесваме Гларус (сийзън и пейл ейл). Брадата, може ли да кажеш конкретно кои бири ти харесват от Лидл? Благодаря!  bouquet
Повечето са били с изчекнати имена и само визуално си ги помня Blush От Гларуса харесвам Saison и Black Sea IPA. На Айляк харесвам двата вида, които пускат. От тези кутийки в постоянния асортимент:

На The Crafty Brewing Company харесвам Irish Stout (черния етикет), но този път не е показан в брошурата.
Имаше наскоро една серия бири в тематична седмица и много ми беше допаднала едната с оранжево-златист етикет, ама убий ме, не помня марката как беше. Лек цитрус имаше в нея, а аз обичам такива (На Бял Щърк тропикалия ипа е такава, а нея много я обичам).  Британската колекция не беше лоша също. НО, вкусовете са различни, та не давам никаква гаранция на кого какво би допаднало Wink

# 1 087
Относно зехтина. Научиха ме, че като не искам да ми е "серт",трябва да гледам процента на киселинност да е нисък. Ние вземаме, не от Лидъл, един с 0,4 % и много ми харесва, един благ, не мога да му се наситя.

# 1 088
Лидълските нямат на етикета отбелязан процент киселинност.
И не само те де....

# 1 089
  • have faith and be patient ..
Относно зехтина. Научиха ме, че като не искам да ми е "серт",трябва да гледам процента на киселинност да е нисък. Ние вземаме, не от Лидъл, един с 0,4 % и много ми харесва, един благ, не мога да му се наситя.

кой е той ? снимка ,линк , магазин ? Simple Smile)

# 1 090
Относно зехтина, аз не експериментирам. Купувам 2-3 марки които познавам и одобрявам. Дебна ги на 10лв литъра и съм доволна.

# 1 091
Аз до сега не съм видяла на някоя бутилка, от тези които съм купувала, да пише процента киселинност.

# 1 092
Какво ви е мнението за OMO Течен перилен препарат?

# 1 093
Течен=не става,ОМО от Лидл=изобщо не става.Особено течен :Д

# 1 094
Какво ви е мнението за OMO Течен перилен препарат?

Крайно отрицателно.
Нисък клас препарат.

Общи условия

Активация на акаунт