Лидл 127 - Майско пролетна

• 91 919
  • 1 400
  •   1
Отговори
# 1 065
  • София
Струват ли си биричките? 
Скрит текст:
От идната седмица - кои заслужават внимание според вас? Аз лично съм предубеден за БГ бирите, а и цената има е често по-висока от чужбинските от този клас.

Последна редакция: сб, 25 май 2019, 16:28 от Starrydream

# 1 066
  • Някъде по Дунава
Много познати харесват бирите Гларус.

# 1 067
  • София-Младост
А някой да е пробвал този зехтин?

да, много горчи!

# 1 068
Писала съм и март месец. Взимам този, както и олиото от гроздови семки:

Starrydream, първите две са стандартна и тъмна, а Хюхардъна е пшенична (мътна и леко сладникава). За мен са от по-добрите бири, но е въпрос на вкус.
Цената на българските е висока, защото често се правят по поръчка в чужди пивоварни. Като се сложи транспорта и всички други разходи, става страшно. Гларус са едни от малкото със собствена местна инсталация в регулация, но пак не им излиза евтина стоката.

# 1 069
  • Бургас
A като се ползва хмел хубав и другите нужни неща, а не спирт и химиите с които помпят традиционните бири, цената става не особено привлекателна за масовия потребител. Имам познати пивовари, тръгнали от домашна бира и отворили отскоро собствена пивоварна, та си култивирах вкуса и може да пия по-рядко, но гледам да е хубава биричка Wink :Лично мнение!
От крафт бирите пускани в Лидл съм взимала и има както и хубави, така и не особено харесани у дома, но вкусове разни все пак Simple Smile

# 1 070
Да, изобщо не е евтино удоволствие. Всеки свързва крафт бирата с варене на ракия в гаража, ама не е така. Понеже съм била в пряка връзка със съюза на пивоварите в БГ, знам, че почти всички са супер съвестни в начинанието. Да изкарат хубав продукт им е важно Blush

# 1 071
  • София
От 03.06 -ХХЛ седмица за хранителни продукти и някакви дрехи за спорт и фитнес - потници,клинове и подобни. От 06.06 - някакви уреди за ремонти. Това запомних от плакатите днес.

# 1 072
Как са капЕрсите?
Малко бурканче за 1.49,да си взима ли човек който никога не е ял такова нящо?
Мислех да ги слагам в салата :Д

# 1 073
  • shumen
Аз досега каперси не съм вземала,защото у нас не се ядат.
Аз днеска череши от пазара си взех на 5 лв,килограма и са супер.

# 1 074
Екстра са каперсите, но си ги обичам по принцип и точно за салата ги ползвам.

# 1 075
  • София
Екстра са каперсите, точно за салата ги ползвам.
Много ги харесваме у дома, също за салата ги ползвам, но е въпрос на вкус.
Смачканите малки праскови са разкошни, много са сладки. Зелените маслини в кутийка с бадем също са голям разкош, точно подправени на сол , те са си за мезе, не са за нахранване.
Кроасаните изчезнаха, що така, хм, вероятно с нова цена ще се появят.
Рикотка си награбих, че много я харесвам, да си имам и ако не е отворена има дълъг срок на годност.
Домакинска хартия награбих, че беше към края си.
По съвет оттук взех и кисело мляко Ведраре, ми....... както всичко останало мляко, нищо ново, все е същото. Предпочитам млякото на Олимпус 4.5 много по-добро е.
Имаше останала малка бутилка балсамико от Модена - грабнах я веднага, жесток балсамов оцет с консистенция на мед, както трябва да бъде едно балсамико.
Кувертюр взех, че е към края си, кристалната  захарта е хубава ситна и я харесвам взех и от нея два пакета.
Общо взето слаб пазар. Плодове купувам от пазара на Черни връх, може да са по-скъпи, но са разкошни.
Това е.

# 1 076
Струват ли си биричките? 
Скрит текст:
От идната седмица - кои заслужават внимание според вас? Аз лично съм предубеден за БГ бирите, а и цената има е често по-висока от чужбинските от този клас.

Лефето е белгийска бира. И в Белгия е от малко по скъпите. Не и помня вкуса вече, но помня че по заведения пиехме такава с белгийските съквартиранти, а в квартирата жулихме Жупилер.
Белгийците са добри бирари, тъй че и аз ще си взема, да си припомня студентските години.

Каперси има е малки бурканчета от постоянния асортимент, има и едни едри, които пускат италианската седмица. Едрите са ужасни. Фен съм на дребните, но моя мъж хич не обича "екстри" в салатата и си ги ям от буркана.

# 1 077
Ние употребяваме много зехтин, по 1.5 л на месец от началото на май до края на септември. Последно купуваме този в стъклена бутилка, испански, не показания от Тета, харесва ни. Peace В хартиената брошура мисля че беше последният на горния ред. Харесваме и био зехтина.

От бирите харесваме Гларус (сийзън и пейл ейл). Брадата, може ли да кажеш конкретно кои бири ти харесват от Лидл? Благодаря!  bouquet

# 1 078
Агнесана, и хухардъна е белгийска Blush Ако не си я пробвала, сега е момента Hug

# 1 079
Марчева, балсамикото от Делукс серията нали? От по миналата година го заглеждам, но или имам друг, или нещо не ми се дават толкова пари. Сега имам на Елиа, но Лидълският е доста по-гъст на вид.

Общи условия

Активация на акаунт