Лидл 127 - Майско пролетна

• 91 935
  • 1 400
  •   2
Отговори
# 1 050
Гръцките не са. В тенекията също.

# 1 051
  • София
Този ползвам

Намалят го веднъж на две години...

Преди няколко дни питах за зехтин от Лидл,който не горчи,но никой не ми отговори Sad Както и да е-купих този и въобще не ми хареса- за мен горчи и няма изразен маслинов вкус. В К.другата седмица е на промоция Алеас,който ми е любим-с вкус  на маслини и въобще не горчи,мога така да го пия Simple Smile

# 1 052
Не отговарям вече на въпрос дали горчи, защото е субективно.
На мен този не ми горчи грам.

# 1 053
На мене този също не ми горчи, по-скоро люти.

# 1 054
  • София
Еее, най-после череши.
Тете, за снимането е вярно. Във всички или в повечето магазини е забранено, не че в днешно време е много логично. Веднъж когато снимах нещо за темата, охраната ме погледна "под вежди". Не ми направи забележка, но усетих, че не е редно.
Забележка са ми правили веднъж, когато детето влезе с мен с кънки. Нямаше как да се преобуе и ме помолиха да излезе пред касите и (мирно) да ме изчака там. Има логика в това, да.

# 1 055

От началото на месец май има нови колички за пазаруване.

# 1 056
Какво стана с намаленията на нехранителни стоки? Какво намалиха? В Ловеч имаше ли нещо интересно?

# 1 057
На мен в К. ми направиха забележка, че снимам. Снимах едни цветя да питам приятелка иска ли, че отдавна търсеше.

# 1 058
Супер, че накрая сменят кошниците. В К. и ги мият - виждала съм мокри миналата година.

# 1 059
Да,Тет, забранено е снимането. Винаги е било. Аз писах в оплакваческата, но си ме пропуснала явно.

# 1 060
Не знам защо е забранено, като това си е безплатна реклама и увеличава оборотите. А във времена на смарт устройства, където всеки си прави видеоразговори и включвания на живо, подобна забрана си е направо неадекватна. Никой не се е засилил да заснема персонала конкретно.

# 1 061
Черешите не ги одобрих. Но намерихме дърво до майкини и как ни се осладихаааа....

Щях да гледам за табела за снимане....но забравих.

# 1 062
Във нашия филиал череши нямаше. Нито една.

Снимам си в Лидъл и в Кауфланд редовно, никой нищо не ми е казал.

# 1 063
А от зехтините само третият на втория ред ли е в стъклена бутилка, че аз купувам само в стъкло /не държа на био/?
И най-добрите зехтини имат лютив и пиперлив вкус при преглъщане.
Скрит текст:
Съществува прост тест на вкуса за добрия зехтин. Вземете чаена лъжичка зехтин и го сложете на предната част на езика си. Ще има вкус на разтопено масло. Това означава, че е беден на свободни мастни киселини, които нагарчат. После преместете зехтина към гърлото си с помощта на езика. Ще усетите много пиперлив вкус в гърлото си, придружен със силно желание да се изкашляте. Това е заради полифенолите. Само ако зехтинът премине през двата теста може да се приеме за добро качество." - "Средиземноморската Зона", Бари Сиърс

# 1 064
  • Варна
Нашите кошници са такива, но и магазинът е нов. А що снимки направих на инструменти докато мм беше на рейс, гледаше и казваше кое да взема. Никой не ми е правил забележка. Череши нямаше и при нас.
Обаче пъпеш взех, със суха дръжка - перфектен беше, сочен и сладък, от зелените.
Факлички взех, свински, като бекон навит на шиш са, стават за обяд, за деца, на оребрен тиган ги пекох, на газ.

Общи условия

Активация на акаунт