Лидл 127 - Майско пролетна

• 91 822
  • 1 400
  •   1
Отговори
# 1 200
  • have faith and be patient ..
Тя луда работа с тези зехтини..

# 1 201
  • Мадрид / София
В процеса на търсене на инфо прочетох, че горчивината и лютивостта на зехтина се дължат на сорта маслина, не на друго нещо.

# 1 202
Това,че е спрян в България,не означава че не го продават в Англия.При откриването на магазина в Хевърхил подаряваха по една опаковка при сметка 20 £.И това ми беше първата и последната,никакъв аромат няма този прах,с него прах работните панталони на мъжа ми.Говоря за този на прах в лилава опаковка.

# 1 203
Добър е този прах. Жалко че го спряха в БГ...
Порфюм ползвам иначе, за да се ароматизирам...

# 1 204
В процеса на търсене на инфо прочетох, че горчивината и лютивостта на зехтина се дължат на сорта маслина, не на друго нещо.

вярно е, както зависи и от това колко са зрели маслините.
купувала съм много серт зехтин от завода в тасос. изрично ни предупредиха, че не на всеки му допада вкуса, но го взехме за проба. също сме купували домашен студено пресован, доста интензивен си беше, но на нас ни харесва.
гърците, при които често ходим през лятото, какъв зехтин правят...майкоууууу.

# 1 205
Ходих за зехтин сутринта. От петък бил...Joy

Язък за барута....както казва един приятел....😃

# 1 206
Оу, добре че каза и аз мислех да ходя да чета етикети. Laughing

# 1 207
Ти ме подлъга снощи...тюююю..

# 1 208
  • София
Това,че е спрян в България,не означава че не го продават в Англия.При откриването на магазина в Хевърхил подаряваха по една опаковка при сметка 20 £.И това ми беше първата и последната,никакъв аромат няма този прах,с него прах работните панталони на мъжа ми.Говоря за този на прах в лилава опаковка.

Скрит текст:

Жалко, че го няма тук. Прахът е много добър, а това, че няма аромат за мен е прекрасно. Не желая да мириша на евтини масови ароматизатори.
В БГ преди имаше опаковки само за 60 пранета и затова не се купуваше много, но ако го пуснат в тези разфасовки, мисля, че ще има добър успех.

# 1 209
Ти ме подлъга снощи...тюююю..

Извинявам се. Видях, че се коментират зехтини на дълго и широко и мислех че са в продажба вече.

В к в момента има зехтинче което става. 9,45 цял литър.

# 1 210
Нищо не коментирахте за сутиените и ги изтървах...заради вас. Сал един синичък ме чакаше и го грабнах. Бели...йок.
Само кармъзяни имаше....но то към цвят лютеница ми бие. Жалко...защото кройката изглеждаше интересна на гърба...

# 1 211
  • Бургас

Не съм го пробвала този вид и не го смятай за заяждане, ама като пера работните дрехи на мъжа никога, ама никога, никой прах не оставя аромат! И най-най-ароматите "умират" и надделява една типична никаква такава миризма като на желязо... Не че на него му пречи де, ама аз престанах да очаквам хубав аромат от работните му дрехи Simple Smile

# 1 212
  • Варна
Кой пък е тоя прах, дето оставя аромат след изсъхване на дрехите, че чак толкоз да се усеща? Аз на такъв не съм попадала.

# 1 213
  • София
А някой дали видя налични тези сладоледи:

вчера ги търсих в 2 магазина и ми вдигаха рамене

# 1 214
В София на Черни връх имаше.

Чоризо се продава в Лидл, някой търсеше по-горе.

Казах аз кой зехтин е читав, ама вие не, та не Blush

Общи условия

Активация на акаунт