Лидл 127 - Майско пролетна

• 92 406
  • 1 400
  •   1
Отговори
# 150
Тя снимката не е моя но я споделих, че сега ще завалят разядки. Heart Eyes

# 151
При нас имаше само зеленото.

# 152
При нас има само тези 3 показани,други какви има?

# 153
Аз три пъти обиколих магазина и доста внимателно оглежда, но такива разядки не видях.

# 154
При нас има само тези 3 показани,други какви има?
Френска,деликатесна и още нещо не запомних

# 155
  • Бургас
Те се водят салати и при нас стоят на отделно място, а не до разядките Wink

# 156
  • Варна

Обаче ще ида май за Ариел 2×28 бр. за 20 лв.
Това от кога ще е, не го видях никъде,  къде гледах newsm78, благодаря!
Марчева, на.място видях. Кутиите са две по 28 стречосани в цветовете на Адиел (ама го обясних и аз ...) В нашия.магазин са в ъгъла по диагонал на входа, там е края на млечните стелажи.

# 157

Къдей го туй място?

# 158
Салати в мини опаковки ,на дали.. Крем за мазане си пише на всичките видове които разглеждах днес 😉 При нас стояха при другите крема сирена,маслото..

# 159
Мернах няколко от тези кремове за мазане при намалените неща, на редовна цена нямаше. Явно са заредили малко количество.

# 160
Аз взех преди няколко дни от пикантната разядка със сирене и чесън - ами не ни хареса, изхвърлих почти цялата кутийка. От другите видове търся вече няколко дни подред, за да ги опитаме (по хвалба от тук), само празни кашончета заварвам.

# 161
Такива пасирани бърканици дори не заглеждам аз.

# 162
Моят синковец яде всичко де що има с риби, хайвер, скариди, морски дарове и т.н. Той го опита и хареса. Все пак не може сал на хайвер Joy
Между другото, има червен и черен хайвер в Лидл. Понеже не близвам такова,как се яде? Той направо така си хапва, ама знам ли?

# 163
Изкуствени са в Лидл, не се хапват никак. Само за Коледа Делукс имаше хубав.

# 164
  • Бургас
Салати в мини опаковки ,на дали.. Крем за мазане си пише на всичките видове които разглеждах днес 😉 При нас стояха при другите крема сирена,маслото..
Надали казваш, ама е хубаво да не си толкова категорична Wink И съм ги виждала двата вида артикули нови - и салатите, и кремовете за мазане, и ги знам къде стоят и едните и другите и не са едни до други. Ако не съм сигурна в нещо, уточнявам (аз лично), но щом съм го написала, може да ми се вярва Wink Още като се появиха Thirteen сподели в темата:

Общи условия

Активация на акаунт