Лидл 127 - Майско пролетна

• 92 412
  • 1 400
  •   1
Отговори
# 165
  • Буркина Фасо
хммм... салата за мазане е това hahaha

# 166
Аз тия салати ги намерих. Бяха над бутера.
Ама тия рибени кремове къде са подЯгодите?

# 167
  • Бургас
Ха пробвай да намажеш парченца салам, Бонгич Wink Та в резюме: има 3 или 4 вида крем за мазане, които стоят до крема-сирената. И 2 вида поне салата, които стоят до останалите салати руски, тракийски и пр. Отивам след малко за агнешко и отново да диря рибен крем (Тет, не е съвсем пасиран и има парченца рибка, но все пак не е за теб Wink ) и дано са заредили този път!

Агнес, оглеждай се за зелени етикети! Може и да е било празно мястото им на разядките, но етикетът в зелено би си стоял там Wink

# 168
До салатите бяха, но днес и при нас ги няма.

# 169
  • София
В предните теми бяхте писали за дезинфектант (за пране). Какво представлява (картинка някаква да видя Simple Smile) Постоянен артикул ли е?

# 170
  • Mostly in my mind
Бях взела един пакет боб Родна стряха. Днес го отворих. По-мръсен и с токлова много пръст боб не съм виждала. Може да съм улучила кофти партида. Но пък бързо се свари. Simple Smile

# 171
В предните теми бяхте писали за дезинфектант (за пране). Какво представлява (картинка някаква да видя Simple Smile) Постоянен артикул ли е?

Този е моя но е от кауфланд.

# 172
  • София
Ма то аз съм куха лейка и може да съм объркала темите Simple Smile
Мерси. Ще търся.

# 173
Ма то аз съм куха лейка и може да съм объркала темите Simple Smile
Мерси. Ще търся.
Може да има и лидълски, но не зная. Peace

# 174
  • софия
Взех от двата крема за мазане - с тон и със сьомга. От втория модел имаше по-малко, но при нас имаше намалена пушена дива сьомга и взех доволно. Ще я забъркам с рикота (също беше намалена), копър и малко майонеза.

# 175
Няма лидълски дезенфектант.
И не е добре дй се ползва често. Само при болен в семейството...

# 176
Аз даже не знам какво е това Anguished

# 177
60 градуса и прахообразен за бяло върши идеална работа за дезинфекция в ежедневието.

# 178
От тези новите салатки и кремове за мазане- при нас няма от два дена.. Не знам причина. Но явно се харесаха, защото докато ги заредим и ги няма. Идват и в малки количества все още. Пробват пазара ли не знам...но няма.

# 179
Аз взех само два пакета сьомга, а рикота хич- също намалени. И сега заради теб, ще взема да ида....звучи много вкусно Sad

Общи условия

Активация на акаунт