Лидл 127 - Майско пролетна

• 93 820
  • 1 400
  •   1
Отговори
# 180
  • Бургас
От тези новите салатки и кремове за мазане- при нас няма от два дена.. Не знам причина. Но явно се харесаха, защото докато ги заредим и ги няма. Идват и в малки количества все още. Пробват пазара ли не знам...но няма.
Мда и днес нямаше, ама реших да измрънкам на една колежка, дето редеше стока от тъкмо отворен палет... и хопс, по едно кашонче от разядките имаше, та ги сложи на стелажа. Едно кашонче с двете рибени смесени и едно с пикантната с чесън и сирене ли какво беше. Та явно тези трите вида са само от кремовете за мазане, и да, идват в символично количество Wink Опитвам сега със сьомга, но това с риба тон ми харесва повечко май. От салатите си имаше и са  2 вида само май.
Агнешко имаше българско, не знам предното дали пак е било такова, че не взимах за Великден.

# 181
Ясно. Докато застъпя втората смяна, може и да свършат Simple Smile

# 182
  • софия
Аз взех само два пакета сьомга, а рикота хич- също намалени. И сега заради теб, ще взема да ида....звучи много вкусно Sad
Може да замениш майонезата със заквасена сметана. Пак е вкусно, сметаната в буркан е на промоция 🙂 По желание може да се прибавя наситнен чесън или шалот.

# 183
60 градуса и прахообразен за бяло върши идеална работа за дезинфекция в ежедневието.

Аз си купух когато родих, пускам от време на време. Също и на мъжо дрехите с които е пътувал по самолети и къде ли не. За мое успокоение го ползвам, колко работи не знам.

# 184
Работи, но е като при АБ..честата и безразборна употреба води до резистентност на бацилите и неефективността му. Не е и безобиден.

# 185
Те се водят салати и при нас стоят на отделно място, а не до разядките Wink
Салати в мини опаковки ,на дали.. Крем за мазане си пише на всичките видове които разглеждах днес 😉 При нас стояха при другите крема сирена,маслото..
Надали казваш, ама е хубаво да не си толкова категорична Wink И съм ги виждала двата вида артикули нови - и салатите, и кремовете за мазане, и ги знам къде стоят и едните и другите и не са едни до други. Ако не съм сигурна в нещо, уточнявам (аз лично), но щом съм го написала, може да ми се вярва Wink Още като се появиха Thirteen сподели в темата:

Виж тук съм съгласна с 1 ,че явно са били салати (подвела съм се от това че всички бяха малки разфасовки 150гр.) Като цяло им четях съдържанието, а не какво пише на капачката. А и салата да е с тази майонеза бих си я мацнала в/у хлебче.
Но.. всички кашончета бяха 1 до друго, до крема и топените сирена,маслото(както казах по рано),  към салатите не съм разглеждала. Нашият Лидл (не в Сф)явно си има др разпределение. Както й да е, важното в случай е,че всеки е открил нещо вкусно и различно с което да разнообрази вкусовите си рецептори 😉✌

# 186
  • Бургас
О, нашият Лидл и той е далеч от София, ама разпределението явно е различно. То преди това беше Карфур, а после "стана" Лидл, молско е помещението и може би е по други стандарти редено Wink А бе йедене да има Grinning Grinning Grinning

# 187
Лидл в МОЛ са съвсем различни от останалите филиали.
Мятам я аз. Хубав ден!

# 188
Хммм, нали уж Лидл работят само в собствени помещения? newsm78 Аз поне така бях чела Simple Smile

# 189
  • Бургас
Може би, но в Мола пътникопоток голям и не биха го изпуснали след като веднъж са се установили там Wink А и на мен ми е супер любимият магазин да е отсреща! Иначе ходех пеш до другия край на комплекса, където им е другия магазин, който впрочем също не е правен от Лидл, а беше Плюс или нещо от сорта Wink
Лека, 13, и без (много) дразнители!

# 190
  • Мадрид / София
Аз все пак се сетих какво исках да коментирам, нищо че малко късничко, но все едно. Та, при нас агнешко в Лидлите няма. Не се продава и не знам защо. И да, азиатските продукти бяха на половина като вариации. Исках едни вегетариански дъмпери ама няма.
От Алпе седмицата взех Лебаркезе, щруделова торта и пастет. Ще видим после като на вкус как са. Още не съм ги пробвала.

# 191
В нашия Лидл продължава да няма бадемово брашно. Някой някъде виждал ли е, че вече започвам да изпадам в паника, че тотално са го спрели. В къщи сме на режим, при който често го консумираме.

# 192
  • София
В нашия Лидл продължава да няма бадемово брашно. Някой някъде виждал ли е, че вече започвам да изпадам в паника, че тотално са го спрели. В къщи сме на режим, при който често го консумираме.
На Слатинският имаше онзи ден при делукс серията.

# 193
Аз пък от азиатската така и не намерих едамаме. Но пък пробвах сирене Пилос, гръцкото, хареса ни (вакуумираната опаковка от 400 гр)

Последна редакция: сб, 04 май 2019, 17:17 от fenyx

# 194
Салатите които 13ска показа ги има при нас, 3 вида. Но рибното нещо за мазане не намерих. И по добре, че съм на диета.
И ягоди няма. И касиерката беше кисела.

Общи условия

Активация на акаунт