Лидл 127 - Майско пролетна

• 92 304
  • 1 400
  •   1
Отговори
# 75
На мен най-много ми харесва сиренето на Ведраре. И не само сиренето. На Милбона - не. Като ще давам пари предпочтам да е за него.

# 76
  • София
Здравейте, пасатора дали става и за зеленчуци и смутита с ядки или е като шейкър само за меки плодове?

# 77
Пасатора или блендера? Blush

Взех от кутиите за съхранение с двете касетки вътре. Независимо какво пише на етикета, НЕ СТАВАТ за миялна. Деформираха се отвсякъде Cry

# 78
  • Буркина Фасо
Пасатора или блендера? Blush

Взех от кутиите за съхранение с двете касетки вътре. Независимо какво пише на етикета, НЕ СТАВАТ за миялна. Деформираха се отвсякъде Cry
имаш 2 ръчички. използвай ги. Laughing

# 79
Е, щях. Ако не пишеше, че стават за миялна.

# 80
  • Варна
Е, щях. Ако не пишеше, че стават за миялна.

Нали ще ги върнеш?

# 81
Здравейте, днес ходих в близкия Лидл за раницата от брошурата, но в цялото отделение имаше 50 бр. Чанти и нито една раница.
Много интересно....
Някой да е мяркал някъде раници?

# 82
  • Пловдив
Кори "нОри" за суши има ли? В брошурата  ги няма  Sad

# 83
  • Бургас
При нас си имаше и раници в 2 цвята. Но какво е било процентното разпределение не мога да кажа, че само телеграфно минах край тях и ги показах на едно семейство, дето ги търсеше и не ги виждаше.

# 84
Аха, а в кой Лидл това? За София питам. Мерси.

# 85
  • Бургас
Не ти върши работа "моя" Лидл Wink

# 86
Ок, мерси все пак, дано не са ги пуснали само при вас.. 🙄🙂

# 87
Ок, мерси все пак, дано не са ги пуснали само при вас.. 🙄🙂
Ако си от София, провери в Борово. Там често има неща, които на други места бързо свършват. Не е толкова посетен явно или не знам. Не съм ходила тази седмица, но ще погледна специално тези дни, ако има ще пиша.
Банските ми харесват. Имам един цял и половинки (целия миналата година купих и ми е точен, но върнах за по-малък) Много съм доволна и пак ще ходя, харесах черния с лентичките отзад, целия дето е. Дано има останали. Моите не са мръднали, за съхненето може и да е по-бавно, защото са подплатени, ама не се оплаквам.
Сиренето Милбона го видях за пръв път в Швеция и опитах. Страхотно е. Вътре е на шайби и не бях виждала такова)) Тук не съм купувала, ако не е много скъпо ще взема, аз съм фен на сирена всякакви, не сядам без сирене на масата от дете. Там помня, че не беше хич скъпо, дори се учудих на цените, сравнени с тук. От обикновен магазин беше, щях баница да правя, бях кори занесла наши)) Та..ми е останал спомена за това сирене, на мен много ми хареса, фантастично беше. Колко струва в Лидъл, не съм го виждала((

# 88
  • София
Днес ходихме с детето, че се беше пазарило за килим на маккуин, че имал две кръгови😂😂😂. Хич не е лош, от доло е противоплъзгащ се.
Взех и от новия крем за мазане с риба тон, страхотен е. Опатках си го целия. С препечени филийки🙄🙄🙄. Само заради него бих минала утре пак.

# 89
Мерси, фанфанито, ще видя утре и аз ако успея. А банските са чак другата седмица.

Общи условия

Активация на акаунт