Лидл 127 - Майско пролетна

• 92 363
  • 1 400
  •   1
Отговори
# 90
fanfanito пишеш че целия бански ти е бил точен,но си го върнала за по-малък,защо?
blondorkata кой е този крем с риба тон?

# 91
Целият бански не се прецених и се малко презастраховах. Не можах така да видя без мерене, а вкъщи не ми стоеше в бюста някак, реших един номер по-малък а пробвам, иначе нагоре сякаш чашките отиваха, не мога да опиша, ама тук писахте за същия проблем и не ги харесахте. По-малкия номер ми лепна просто, без да се вдига нагоре на чатала, но чашките си застанаха на мястото)) Бе не знам как да обясня, ама ми е точен и много добре го чувствам на тялото. Дори на морето често го слагах, по басейни доста ходя, нося го доста. Не е мръднал.
Половинките (рязания) го взех по-предишната година в жълто някакви ленти. Също ми харесва със силиконови ленти е на долнището и не мърда, горнището не се отпусна (другите все нещо им става след носене), износих го и него доста. Харесват ми като качество. Но и половинките връщах, бях взела друг модел и много смешно ми стоеше, после пък номер не уцелих пак и така 3 пъти се разкарвах. Накрая този на жълти черти беше, най не ми харесваше, пък се оказа моя. Дори и парео взех в същия цвят и ми стана комплект, много хубава материя и той. Бе доволна съм , ама...въпрос на изискване, аз маркови бански и скъпи не съм купувала, та да имам база за сравнение толкова.

# 92
shashi, аз днес следобед бях в Лидл в Борово, имаше раници, мисля, че и от двата цвята. Не вярвам да свършат до утре - имаше доста бройки.

# 93
Е, щях. Ако не пишеше, че стават за миялна.

Нали ще ги върнеш?
Разбира се. Ще ги сменя обаче, защото ще ми вършат страхотна работа и (тук очаквам Бонго да се разтопи от кеф) ще ги мия на ръка Mr. Green

Раници имаше и от двата цвята днес на Черни връх.

# 94
Благодаря, Миленски, ще ги пропусна тогава!

# 95
  • Велико Търново
Може ли снимка на крема с риба тон?

# 96
И мен заинтригувахте с този крем за мазане  с риба тон.
Аз кога ще отслабна, лятото дойде?! Cry

# 97
Целият бански не се прецених и се малко презастраховах. Не можах така да видя без мерене, а вкъщи не ми стоеше в бюста някак, реших един номер по-малък а пробвам, иначе нагоре сякаш чашките отиваха, не мога да опиша, ама тук писахте за същия проблем и не ги харесахте. По-малкия номер ми лепна просто, без да се вдига нагоре на чатала, но чашките си застанаха на мястото)) Бе не знам как да обясня, ама ми е точен и много добре го чувствам на тялото. Дори на морето често го слагах, по басейни доста ходя, нося го доста. Не е мръднал.
Половинките (рязания) го взех по-предишната година в жълто някакви ленти. Също ми харесва със силиконови ленти е на долнището и не мърда, горнището не се отпусна (другите все нещо им става след носене), износих го и него доста. Харесват ми като качество. Но и половинките връщах, бях взела друг модел и много смешно ми стоеше, после пък номер не уцелих пак и така 3 пъти се разкарвах. Накрая този на жълти черти беше, най не ми харесваше, пък се оказа моя. Дори и парео взех в същия цвят и ми стана комплект, много хубава материя и той. Бе доволна съм , ама...въпрос на изискване, аз маркови бански и скъпи не съм купувала, та да имам база за сравнение толкова.
Значи ще се огледам и евентуално за по малък номер, че набелязах цял бански(а до сега никога не съм имала) Нещо съм пропуснала кога се е обсъждало за банските.

# 98
Кокоска, за цял бански си вземи номера на дънките, които взимаш от Лидъл, ориентировъчно. Така в магазина на око ти малеят малко и поне аз трудно се преценявам как и да го опъвам и гледам. Отговарят си според мен, но аз съм по-широка в ханша и си помислих, че ще ми опъва, а изглежда една педя. Та взех 1 номер повече, като на рязания, ама не ми стоеше. Номера на дънките ми отговаря мисля на номера на банския поне от миналогодишните. Ако имаш наблизо Лидъл, взимаш -мериш-връщаш- пак мериш и така правиш няколко упражнения за съжаление. Първо пробвай с номер на дънки и номер на бански (то и това е относително, ама..)

# 99
  • София
 hahaha
А, що....ние не сме притенциозни и си намираме евтини хотелчета, на две крачки от плажа. Аз друго и не търся...в лукс всеки ден тъна, на морето поне да разнообразя ......Satisfied
Хаххха, това ми хареса. Много! Ще го изплагиатствам, Тете, да знаеш.

След толкова хвалби, ще пробвам рибния крем за мазане.

Този Братвурст, за пръв път ли го пускат? Не съм го забелязвала досега. Взимала съм по-къси и дундести наденички, Laughing които не са лоши. Заинтригувана съм.
Скрит текст:

# 100
Имало го е и преди в алпийската седмица.
Опитахме го, бива.

# 101
  • София
Не мога да намеря снимка на рибния крем, по-късно ако мина до Лидл ще снимам.

# 102
  • София
Може ли снимка на крема с риба тон?
И мен заинтригувахте с този крем за мазане  с риба тон.
Аз кога ще отслабна, лятото дойде?! Cry

И аз, обича рибни продукти.От новата брошура ли е?разглеждах, но него съм пропуснала.Благодаря.

# 103
В Лидл на Андрей Ляпчев има от сгъваемите раници, както и чанти. (В ИКЕА постоянно предлагат едни сгъваеми раници, много леки, само найлон са и по-големи). Чаршафите ги видях, харесаха ми. Обаче килимчета ( от старата брошура, не сега детските) май вече няма там, поне не забелязах такива.

# 104
  • Варна
И аз, обича рибни продукти.От новата брошура ли е?разглеждах, но него съм пропуснала.Благодаря.
Не мисля, че е от брошура или поне се надявам да не е. Миналата седмица го видях за първи път и купих със сьомга, вчера също имаше и взех и от двата вида. На етикета на стелажа пише "нов продукт" или нещо от сорта, зелен етикет. При топените сирена стои. Надявам се да го има постоянно, щото наистина е страхотен. Още ме е яд за едно унгарско пушено сирене, явно е било от някоя тематична седмица, но късно го видях, трябваше да купя десет.

Общи условия

Активация на акаунт