Лидл 127 - Майско пролетна

• 92 304
  • 1 400
  •   1
Отговори
# 60
Сиренето в метална синя кутия, не е толкова твърдо, колкото очаквах. И на вкус не е моето, киселее ми. За сравнение това в саламура в пластмасова кутия на Вердаре е много по-хубаво.

# 61
  • Mostly in my mind
Кое сирене е на Лактоком? Това ли?

# 62
Не е това, а друго в квадратна метална кутия, май е 600-700 гр.
В каталога за тази седмица е.
А показаното горе  на Милбона за мене е най-вкусно.
Но вкусове различни, трябва да се опитва.

# 63
  • Mostly in my mind
И на нас това ни е фаворит!

# 64
И на мен!

# 65
На Милбона не съм пробвала сиренето също (харесаме ли достатъчно едно, само ако някое друго е препоръчано пробвам вече). Къде е произведено знае ли се? Иначе на Милбона детето харесва млекцата с шоко топчета

# 66
На мен ми киселееше зелената Железница последният път.

# 67
Какво мислите за детските обувки за плаж от другата седмица? Мисля да взема на дребния да щъка из двора с тях, дали ще са подходящи?

# 68
Здравейте, някой взе ли от ароматизаторите с пръчици-хубави ли са?

# 69
  • Асеновград
Какво мислите за детските обувки за плаж от другата седмица? Мисля да взема на дребния да щъка из двора с тях, дали ще са подходящи?
Аква обувките на Лидл са добри и детските и за възрастни. За сметка на това джапанките са еднодневки , миналата година за седмица носене се изтри горния слой на подметката и отдолу се показа вътрешната част.

# 70
  • София
Здравейте, някой взе ли от ароматизаторите с пръчици-хубави ли са?
Имаше в нашият филиал 3 цвята, нито един аромат не ми допадна. Самата течност си беше като водичка, рядка, аз си ги представях по-други.

# 71

На мен ми се струва че ще спарват краката.

# 72
  • русе
Тези бисквитки с капучино са много вкусни

# 73
  • Mostly in my mind
Ето какво пише на сиренето Милбона.  Доколкото разбирам е произведено в Германия.

# 74
Благодаря, Лолита! И щом се хвали ще взема пък него да пробвам.

Общи условия

Активация на акаунт