Лидл 127 - Майско пролетна

• 92 408
  • 1 400
  •   1
Отговори
# 135
Белите аспержи хубави ли са?

Не ми харесаха. Малко дъртички бяха като че ли. Зелените за мен са по-добри.

# 136
Докато се прибера със снимка на рибните мазила,месечинката ме е изпреварила...при нас в едно кашонче се мъдреха по 2-3 бр.от вид,но явно няма да се задържат много...точно под рибката,в която се "влюбих" стоят-скумриеното филе с черен пипер.
От азиатската седмица този път е много беден асортимента- няма нито " нори", нито подправки.

# 137
Ягодите хубави ли са?
Скрит текст:
От К. взех много хубави, сладки и ароматни, но на два лв.
Кауфландските, ако са българските (защото има и гръцки), са по-хубави. У нас много се харесаха, има и опаковка половин килограм за 3,49.
В магазина в Пловдив, Тракия в коша с намалените неща има спортно бюстие - от сивите с банел, размер 80А.

# 138
И при нас нямаше от рибните разядки, само табелка и празно място. Питах две госпожици, едната изобщо не се сети за какво питам, но заключи, че явно са свършили. Втората, още преди да съм изприказвала питането, отсече, че са свършили. Казвам, че етикетът си стои, тя само вдигна рамене. Не ми било писано днес да ги опитам, друг ден се надявам да се получи. Иначе пък, колкото пъти съм питала за нещо изчезнало, са ми изнасяли от склада, ама днес.....не стана! Simple Smile Peace

Месечинка виторога, благодаря за снимката, поне видях как изглеждат! Simple Smile bouquet

# 139
Здравейте, отдавна не съм имала време за темата Sad
Идвам с оплаквания - вече 2 седмици ми няма любимия течен шоколад Шоконуса. Предполагам, че ще върне след време с нова опаковка?
И по-важното - хлебопекарната ми сдава багажа - веднъж отказа да започне да меси, после тръгна, а снощи, както си работеше нормално се оказа, че не е пекла хляба. Сутринта намерих преливащо тесто Hushed Имам някакъв спомен, че освен пролет и есен, понякога пускат пекарни и през лятото. Правилно ли помня?
Днес имаше пекарни на Черни връх, поне 3 броя.

# 140
SvetlaK,ако пекарната ти няма три години още,направо към ремонт-магазина или "бушона".Днес не се загледах,но в неделя в овчакупелския имаше поне 4-5 хлебопекарни от пред Великденското им зареждане

# 141
Много благодаря за снимката, поне знам какво да гледам. bouquet

# 142
Здравейте, отдавна не съм имала време за темата Sad
Идвам с оплаквания - вече 2 седмици ми няма любимия течен шоколад Шоконуса. Предполагам, че ще върне след време с нова опаковка?
И по-важното - хлебопекарната ми сдава багажа - веднъж отказа да започне да меси, после тръгна, а снощи, както си работеше нормално се оказа, че не е пекла хляба. Сутринта намерих преливащо тесто Hushed Имам някакъв спомен, че освен пролет и есен, понякога пускат пекарни и през лятото. Правилно ли помня?
Вчера в Лидл Разград имаше 4,5 хлебопекарни 111 лв

# 143
Белите аспержи хубави ли са?

Не ми харесаха. Малко дъртички бяха като че ли. Зелените за мен са по-добри.

Не и от мен.

# 144
И при нас имаше вчера 2 хлебопекарни и раниците мернах.Аз си взех комплекта за първа помощ и пила,дребен не намаза нищо тоя път.Ще ги търся и аз тия рибни пастети.

# 145
При нас има раници. Взех от рибното нещо

# 146
  • Велико Търново
Моля ви, дайте снимка на това рибно изкушение! Къде се намира в магазина?

# 147

Ето

Моля ви, дайте снимка на това рибно изкушение! Къде се намира в магазина?

# 148
  • Велико Търново
Благодаря, so lucky!

# 149
Взех 3 различни разятки , риба тон е най добро.. има и др видове,следващия път и тях ще пробвам

Общи условия

Активация на акаунт