Лидл 127 - Майско пролетна

• 91 985
  • 1 400
  •   1
Отговори
# 990
АРКАДИЯ, сладоледа на промоция ли е или си е на редовна цена.
Редовна.

# 991
  • Асеновград
Къмпинг масата от днес е много добра, изключително компактна в същото време се сглобява лесно и бързо и е много стабилна.

# 992
Викам си днес, докато фърлям картофи и зеуе  Joy Абе да си взема да пробвам тези сладки картофи..много ги купуват, сигурно има защо...нали освен че били полезни и там бла, бла ... Да са сладки, колко да са сладки си рекох и речено сторено.Купих си аз, пък си ги ливнах със зехтинче, пък подправки, пък ги метнах у фурната..Текат едни лиги..Stuck Out Tongue Winking Eye  Ами...много са сладки Head Band  Вкусовите ми рецептори едвам издържаха ината ми, поне да си хапна порцийката, която си приготвих Joy

# 993
А, сладките картофи за мен са миниатюрни тикви. Ако ни се яде тиква, но ни мързи да мъкнем, белим, чистим и т. н. вземаме един - два сладки картофа, измити и завити във фолио и печем. После с добавка от мед, канела и орехи и ей ти десерт. Така най ги обичам. Пък и се изяждат и не остават, а тиквата винаги изостава у нас. В солен вариант не сме ги приготвяли у дома.

Пп Каква е цената на пикник масата.

# 994
  • Асеновград
А, сладките картофи за мен са миниатюрни тикви. Ако ни се яде тиква, но ни мързи да мъкнем, белим, чистим и т. н. вземаме един - два сладки картофа, измити и завити във фолио и печем. После с добавка от мед, канела и орехи и ей ти десерт. Така най ги обичам. Пък и се изяждат и не остават, а тиквата винаги изостава у нас. В солен вариант не сме ги приготвяли у дома.

Пп Каква е цената на пикник масата.
https://www.lidl.bg/bg/Offers.htm?articleId=24651

# 995
Мда. Да взема да пробвам да ги ливна и аз с мед, орехи и канела. Мисля, че ще се спогодим така...

# 996
Благодаря, Panayotu.

Thirteen, пробвай. Мисля, че ще ти харесат в сладък вариант.

# 997
А черешки кога ще Фъргате?

# 998
Аз днес взех от сладоледите на клечка по 29ст (!) и два шоколада с пълнеж млечен крем за по 79ст (!),много са добри.
Както и задължителните хамбургери(аз им викам шницели).
Grinning
За кои хамбурегери ства въпрос, нещо съм пропуснала Simple Smile Има едни телешки бургери, които взимах преди, за същите ли става въпрос?

# 999
Не,4бр. като шницели в опаковка по 99ст.

# 1 000
А черешки кога ще Фъргате?
Когато доставят. Скоро ще е.

# 1 001
Чакам значи.... 😄

# 1 002
  • София
А, пътъчки лидълски, имат ли гаранция с касовата бележка и ако имат, колко време е?

Аз съм връщала носени....върнаха ми парите.
Принципно 3 месеца. Но може и след това да ти уважат рекламацията....допускам.
Нали всичко за клиента....

Аз им се обадих, защото ми се разбрида една обувка и не знаех как се процедира и момичето ми каза че няма проблем и по принцип гаранцията е 2 години!  #Crazy Shocked

# 1 003
  • Стара Загора
За феновете на черния шоколад, този от Алпийската седмица с бадемите е много добър. Наситен какаов вкус и минимална сладост, леко нагарча и има плътна текстура. Хрупа нежно при отхапване, но не чупи зъби. Само бадемите ги е хванала липсата, ама и аз като си ям черен шоколад, не държа да има ядки. За белия вече споделих, че толкова ми хареса, та веднага като видях пак че ще има и си взех още един заедно с млечен. Simple Smile

# 1 004
Това,което ме питате не мога да ви кажа,защото не съм в България,майка ги купи за детето през лятото.Тя казва,че й се струват големи,моето дете е точно 150 см.

Общи условия

Активация на акаунт