Лидл 127 - Майско пролетна

• 91 961
  • 1 400
  •   1
Отговори
# 1 005
Дано черешите са разтеглени както в К, че ще има ровене за по голямата хрущялка.

# 1 006
Ааааа..насипни бяха мин.година....искам и сега така да са 😃

# 1 007
Минах вечерта през магазина. Раниците не ми харесаха. Все имаха дефект 5-те останали.
Забравих да видя тениските.
От хранителните - суровото пуешкото филе не е лошо.
Взехме от кремовете за мазане да пробваме - имаше само с риба тон и един без риба. Разни бисквити включително тези от 1.99 с шоколад. Не ги разбрах меки ли са, не пишеше. Нямаше Голям Милка шоколад - цената в Лидъл беше най-добра. Иначе отива на 7 лв. и нагоре.

# 1 008
За феновете на черния шоколад, този от Алпийската седмица с бадемите е много добър. Наситен какаов вкус и минимална сладост, леко нагарча и има плътна текстура. Хрупа нежно при отхапване, но не чупи зъби. Само бадемите ги е хванала липсата, ама и аз като си ям черен шоколад, не държа да има ядки. За белия вече споделих, че толкова ми хареса, та веднага като видях пак че ще има и си взех още един заедно с млечен. Simple Smile

Колко процента е какаото в този шоколад?

# 1 009
  • София
И има ли палмово?

# 1 010
  • Стара Загора

Не, има какаово. Иначе е 74 %.

# 1 011
А, 74...не е ли около 50%?
И аз го харесвам, но що съм запомнила че не ми е много режимен...
Иначе е добър, потвърждавам и аз.

# 1 012
  • Стара Загора

# 1 013
Ами...затуй го ям явно. Joy
Бива като за мен.

Сигурно се бъркам с другите им уж черни шоколади. От редовния...

# 1 014
  • София
Пфууу, много ме блазни този уред за раздвижване...някой има ли отзиви?
Много искам да си имам нещо за раздвижване вкъщи, но нямам никакво свободно място за велоергометър или кростренажор.....
Чудно е, препоръчвам.  Peace
И аз чакам черешите като "топъл `лЕб". От К. взех, много гадни - меки и безвкусни.

# 1 015
  • Стара Загора
Не съм ги взимала тях. Но скоро ме черпиха с белия в картонена кутия, който е 200 гр и се оказа неочаквано добър. А аз на бели шоколади съм много капризна. С черни се снабдявам от Турция от Мигрос на Нестле, по 60 гр опаковки и ги хапвам наведнъж. Като ми падне кръвното или правя зареждане, отварям и изчезва бързо. Grinning

# 1 016
Така е...няма свестни череши на пазара. Уж всички хрущялки ги написали по табелите...пък не са.
За това ожидам аз лидълските....

# 1 017
  • shumen
Череши взех вчера хубави и едри от пазара,но килото беше на 7 лева.

# 1 018
  • София
Онзи ден като се прибирах от Велинград, спрях на Карабунар и от една баба си купих черешки. Верно дребни, ама много сладки и по 4лв.

# 1 019
Пуууу, детското уоки токи в десет сутринта беше свършило вчера. Сега ще обикалям като гламава да го търся Confounded

Общи условия

Активация на акаунт