Лидл 127 - Майско пролетна

• 91 856
  • 1 400
  •   1
Отговори
# 1 140
Що не казвате , че имало кокосово масло при маслата в хладилната витрина? До сега не го бях забелязала. Ма нали и аз се вталявам , та го фиксирах Wink

# 1 141
Взех момичешки сандали в четвъртък, тези с ананаса. След 2 обувания подметката на единия сандал е нацепена яко. Ще ги връщам, то е ясно. Но се чудя институтът "нам-кой-си" какво точно качество ми гарантира...
Всъщност повече ме е яд, че детето се влюби в тях и не иска да ги връщам. Баща й да ги оправел някак си... Как да й обясня, че въпросът е принципен... И че очаквам от Хохен-някой си наистина да ми гарантира необходимото качество.

# 1 142
  • shumen
Аз не съм доволна от праховете им.

# 1 143
  • Mostly in my mind
Омо се коментираше по-назад. Не бил хубав.
Аз взех веднъж от техния. Супер концентрат. Не е лош, но не повторих. Минах си на капсулите отново.

# 1 144
  • София
Аз пък не съм ползвала лидълските прахове, бихте ли споделили отзиви.
Единствено Формил става за нещо, за предпочитане концентрирания. Жалко, че махнаха праха, той беше много добър. Омо е нисък клас и не се препоръчва. Да не се бърка с Омо Ултимейт, който се продава в другите вериги. Той е висок клас и отлично качество.

# 1 145
Формил праха е отвратителен.

# 1 146
  • Враца
А Формил спорт?

# 1 147
По отношение на споменатия институт, който гарантира хипер, мега, уникално качество мога само да кажа, че има още много върху какво да поработят! На дъщеря ми светло зелените обувки с ластиците отпред се разлепиха на едно място след буквално час и половина носене в парка. След една седмица се разплете и конецът на една от закопчалките.

# 1 148
В брошурата видях, че тази седмица са пуснали новите бонбони Рафаело с малина за 4,89. Като гледам това им е редовната цена.
Във фантастико обаче същите бонбони, същия грамаж струва 7,59 лв. Каква е тази огромна разлика?

# 1 149
Формил праха е отвратителен.

И къде го намери, като е спрян?

# 1 150
  • русе
Всяка верига си определя промоцииите😊

# 1 151
  • на Мелмак
А Формила с марсилски сапун беше ли хубав? Имаше май добри отзиви?

# 1 152
  • София
Във Фантастико не са намалени. Като ги намалят, цената е подобна. Не съм купувала малината. Тук прочетох, че не били хубави Simple Smile

# 1 153
  • Асеновград
Формила с марсилски сапун е универсален и пере много добре, а в Гърция е с още по добро качество и често го намалят.
Да попитам разтворимото какао в кутия спряно ли е? При нас няма вече три седмици а в пакета е по различно на вкус.
От тампоните за уши които много се търсеха тук има в големи количества в Пловдив магазина до Хоум макс, от всички видове.Там имаше намалена и от чантичките за път тези със защитата.

# 1 154
От пазара вчера - риба, бонбони Рафаело с малина (много ни допаднаха, мек вкус, не мога да удържа детето Yum ), пола, червена (12,99лв.) размер ХС (като по чудо имаше ) - та днес съм се издокарала с нея, мека, лека и удобна, даже на дължина ми е добре, замислям се в четвъртък дали да не си взема и тъмносинята ако има номер де, в четвъртък ще  ходя за дънкените къси панталонки....аа и кисело мляко ведраре взех (по препоръка от тук, но не сме го опитали още)

Общи условия

Активация на акаунт