Каква е връзката между това да стартирате собствен бизнес и вкусната, прясно изпечена храна

• 22 832
  • 822
  •   1
Отговори
# 285
Мислили ли сте за нисковъглехидратни форнети, тъй като предполагам на много хора им се хапват, но не си позволяват често именно заради това?

# 286
Въпроса е зададен няколко пъти, но и аз се интересувам дали ще предлагате замразени ваши продукти

# 287
Взимате ли под внимание, мнението на потребителите относно вашите продукти ?

# 288
Присъединявам се към въпроса за замразените продукти.
Предлагането им би ни било от полза на много
 от съвременните домакини Smile

# 289
Въпросът ми е окончателно ли спряхте форнетите с кайсия ?

# 290
Каква мазнина се използва?

# 291
  • Сливен
Въпроса ми е,дали ще добавите "нов вид" продукт?

# 292
  • Стара Загора
Здравейте. Почитател съм на продуктите на компанията, но въпроса ми отново е географски. Живея в Стара Загора, там продуктите се предлагат само на 4 места. За шестия по големина град в България, смятам , че е крайно недостатъчно. Знам, че това не зависи от вас, но каква е политиката като цяло ? Зависи ли от демографските процеси ? Satisfied

# 293
Можем ли да очакваме форнети със сладко от смокини, малини, а защо не и с гъби?Blush

# 294
Дали планирате да пуснете диетични вкусотии? Simple Smile

# 295
 Дали ще имате продукти за приготвяне вкъщи?

# 296
  • Бургас
Аз искам да попитам,как подбирате рецептите си и как решавате на кой вкус да заложите?

# 297
  • БГ
Освен в специализираните Ви магазини/щандове в кои големи хранителни магазини/хипермаркети можем да открием Форнети?

# 298
Интересувам се дали е възможно и продават ли се някъде замразени ваши продукти, за приготвяне вкъщи? И как стои въпросът с отваряне на обекти в по-малки населени места?

# 299
До преди 5 години мислех, че форнети е българска марка. Но бях в Унгария и видях че и там се предлагат, което значи не са българска марка. Искам да попитам каква марка са. Също така искам да попитам дали форнетите идват замразени от страната производител или всяка държава си ги приготвя на място?

Общи условия

Активация на акаунт