Каква е връзката между това да стартирате собствен бизнес и вкусната, прясно изпечена храна

• 22 756
  • 822
  •   2
Отговори
# 600
  • у нас
С ванилов крем ще ми се да има.

# 601
Сладко-солени или такива с повече ядки и семена.

# 602
Бих искала да има пълнозърнести продукти.

# 603
Форнети със  синьо сирене

# 604
Липсва ми точно това, което споменах и във втория етап на играта - смесения вкус. Едни форнети със сирене и сладко /от боровинки примерно/ би било добре да се включи в асортимента.

# 605
  • София
За вегетарианците - форнети със спанак, форнети със смлени орехи (несиропиран), форнети с тиква.
За останалите - форнети със спанак и сирене, форнети със сладко от боровинки и сирене, форнети с риба (може със сьомга, а може и с друга риба).

# 606
Бих опитала форнети с топено сирене и сладко от боровинки

# 607
  • Across the Multiverse
Аз бих се изкефила на пълнозърнести или безглутенови форнети със семена и плънка сладко и солено, например извара и сладко от боровинки.

# 608
Аз бих опитала форнетти с пухкав ванилов крем.

# 609
Сладко - солени форнети, със сирене и сладко.

# 610
Имам въпрос - до колко използваните съставки са "чисти" от добавен глутен, Е-та, натриев глутамат, и други подобни?   Защото почти всички в хранителния бизнес изполват евтини съставки, за да увеличат печалбите и да поддържат по-ниски цени на крайния продукт.

# 611
С ванилов или лимонов крем.

# 612
може би с някакъв лек крем - ванилия

# 613
С плънка от някакъв вид риба форнети смятам,че е хубаво да има.

# 614
  • EU
Ще бъде предизвикателство да има форнети-тарталети. Със свежи горски плодове и ванилов крем или мус.

Общи условия

Активация на акаунт