Каква е връзката между това да стартирате собствен бизнес и вкусната, прясно изпечена храна

• 22 751
  • 822
  •   1
Отговори
# 615
Бих искала солено-сладък вкус. Аз обикновено хапвам сладко със сирене Simple Smile

# 616
Аз бих пробвала нещо по-пикантно или нещо с повече повече подправки

# 617
  • Велико Търново
Не съм виждала чисто канелени форнети, форнети с ябълка и канела, със спанак и сирене, с маслини.

# 618
  • София
Пълнозърнести

# 619
  • Пловдив
Би било чудесно, ако има сладко-солени форнети. Например ягоди и сиренце!

# 620
Joy Форнети с фъстъчено масло

# 621
Аз също съм за сладко-кисел вкусс ! Сирене и сладко от вишни, къпини или ягоди !

# 622
  • Sofia, Младост 3
Бих опитала с крем брюле 😍
Също така карамелени, боровинкови и с топинг 😍

# 623
Имам въпрос - до колко използваните съставки са "чисти" от добавен глутен, Е-та, натриев глутамат, и други подобни?   Защото почти всички в хранителния бизнес изполват евтини съставки, за да увеличат печалбите и да поддържат по-ниски цени на крайния продукт.

Здравейте,
Качествотo  нa използваните продукти се гарантира чрез строг контрол при избора на доставчици на суровините. Всеки доставчик на суровини трябва да отговаря на дълъг списък от критерии. Също така Форнетти разполага със собствени лаборатории за микробиологични изследвания, като всяка партида от доставената суровина минава микробиологичен анализ преди да се вложи в производството.

# 624
Форнети или гризини от пълнозърнесто брашно ; с пикантен пълнеж или поръска.

# 625
Подкрепям предложението за комбиниране на сирене със сладко от череши например. Нещо като чийзкейк Grinning

# 626
Бих се радвала, ако има пълнозърнести.

# 627
  • София
С вкус на сирене с маслини бих искала да опитам

# 628
Имате хубав асортимент, но бих искала да добавите и нещо със смокини. Heart Eyes

# 629
  • Samokov
с камелизирани ядки

Общи условия

Активация на акаунт