Малка точица си имам вече, през ДЕКЕМВРИ ще е мъничко човече!

• 20 421
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
Сладурче, би трябвало да са ти дали снимка с бебчето, на нея пише и неговите размери и на сакчето.
Момичета аз съм с много лекарства, заради ин витрото. При естествено забременяване не ги изписват, така че не се притеснявайте.

# 646
Михаела, нейните бебчета са 3 Grinning Heart (на Сладурчето)
Дано ти понамалят лекарствата и на теб, ако всичко е наред ^^

Днес как сте? Аз продължавам да имам позиви за повръщане при мисълта за някои храни..сдържам се, но ми е много гадно Sad

# 647
Знам аз за геройството на сладурчето, по навик го написах като за едно, но на нея размерите ще са по 3 Blush
Иначе аз преди малко закусих и няма и 2 мин едва стигнах до тоалетната. Лошото е, че преди това пих и хапчетата. Уж гледам като ги пия да задържам поне 40мин да се разтворят, нооо каквото такова Simple Smile

# 648
Аз се вълнувам повече за нея, честно Grinning Heart
Аз гледам често и по малко да хапвам, за да не ми се гади толкова..Като не успееш да ги задържиш, не трябва ли да се пият пак? Преди пиех едни хапчета за КЗ и пишеше, че ако ги повърнеш до 1 час, трябва да изпиеш нова доза..

# 649
  • София
Поуспокоихте ме Hug

Аз все още имам позиви за повръщане от време на време, но до сега не съм връщала поръчката, слава Богу.

Вчера, обаче, цял ден бях като шутиран гълъб, виеше ми се свят и бях супер отпаднала, та работих до обяд и се прибрах. А от два дни няма наспиване - заспивам където поседна Joy
И огладнявам рязко и много бързо, и когато се случи е като усещането да имаш дупка в стомаха.

По-късно днес ще синтезирам и ще пусна списъчето с препоръчителни храни, което намерих Heart

# 650
Термин 04.01.2020 г, ембриона си отговаря на седмицата и дните.
Относно зацапването моето се дължи на киста която имах , днес се видя че се е спукала.

# 651
Абе май трябва, но са силни лекарства и не ми се ще да рискувам, ако нещо е останало да пия още. А и до сега успявах, така че сега ми се случва за първи път и мисля, че няма да е проблем. Ще гледам просто да ям доста след лекарствата.

# 652
Момичета много сте мили, благодаря ви💚💚💚
Значи апарата се беше счупил нещо и ми дадоха снимка само.на едното ☹️
Запомних само 34мм за едното, вероятно плоден сак.
Не се насилвайте за храна, по малко на често и само каквото ви се яде. Ние снощи бяхме на р.д на една принцеса на 1г.и си хапнах прилично, и като се нахраних ми стана едно тежко, гадеше ми се, но не повръщах.
Когато е ин витро лекарствата са в пъти повече, защото се поддържат много неща.
Кикаир добро развитие на нещата, мноого се радвам 💚
Момичета вие качили ли сте кг? И колко?

# 653
Аз съм -1 кг.

# 654
Аз понеже се върнах да прочета малко назад в темата, та видях че обсъждате при кой ще правите ФМ. Аз си записах час при Марков. С двете бременността бях във фемина . С първата бременност не правих БХС, според лекаря ми,който ме следи е математическо изчисление, което не е изобщо точно и само може да вкара допълнителен филм в главата и на без това притеснените бъдещи родители. С втората бременност обаче отидох на ФМ във фемина и лекарката настоя направо да направим и БХС , тогава беше безплатен и с две думи защо не съм искала и викам айде добре. Та гледаха бебето , целия преглед слушахме как е съвършено и вече към края лекарката почна как назалната кост била нещо много малка, гледа и каката с какъв нос е, чип бил ама все пак ,малка била и Абе притесни ни доста. Та и резултата от БХС не ни беше мн ок и час с генетик ни записаха . Общо взето голям филм ни набиха. Два дни не знаех на кой свят съм и какво ще правим. Та тогава четох че Марков е един от най-хвалените в София и се обадих с молба да ми дадат час. Та седмица по-късно бяхме при него. Гледа подробно бебето и за него си беше идеално, каза че изобщо не вижда нищо притеснително и да се успокоим.  Та роди се съвсем нормално ,здраво и красиво бебче , със съвсем нормално носле.  А и между другото когато се прибрах след изследването във фемина отворих да чета и според седмицата в която бях размера си отговаряше идеално,дори не бе на долната границА . Така и не разбрах какво тогава притесни лекарката.  Та написах ферман, но понеже на много от вас ви е първа бременност и може и да ви поставят в същия филм, та имайте едно на ум и задължително се консултирайте и с друг лекар. За съжаление не помня при коя лекарка бях във фемина, тази при която исках беше в болничен, та просто ми дадоха при който имаше свободен час.

Babybu, аз също знам за такива случаи с тези БХС - мои познати ги наплашиха така, че едва ли не детето е с деформации и едва ли не ... да го махат, но жената не го послуша и си роди здраво бебе. А, ако беше го послушала? Малко ме е страх мен от тия изследвания.. много хора ги отказват, защото като ти кажат нещо такова и изпадаш в притеснение... паника... не дай си Боже и вземеш грешно решение!

# 655
Добър ден и от мен дами Simple Smile)
Продължа мен леко да ме наболява корема, за разкош преди малко ми умъртвиха нерв, а бях отишла за невинен кариес.
Аз съм качила 1 кг, но добре си хапвам - гади ми се когато огладнея.. странно.
Честито на всички с позитивни новини и добре дошли на новите мами. Моя преглед е чак на 29.05.

# 656
Най в началото на бременността свалих 2 кила от повръщане, нехранене и стрес. После си върнах старите кила и онзи ден се мерих имам още +2. Боже така се притеснявам с тия кила, така не искам да качвам повече от 17-18... после свалянето ще ми е зверски трудно, особено пък ако и кърмя. С първата бременност качих около 20. Разбира се, най-важно е беб да ни е живо и здраво, всичко друго не трябва да има значение, ноо...

# 657
Кейти, тези изследвания са изключително важни. Въпроса е, че все още няма добър набор от специалисти във феталната медицина и трябва много адекватно и информирано да се избере лекаря, който ще извърши прегледа и разбира се при някакво съмнение задължително да се търси второ мнение.
Аз вече съм 1.5кг повече. Четох, че първия триместър се счита за нормално от 1 до 3кг да се качат и още около 3 за 2-ри триместър.

# 658
  • София
И аз съм качила - нещо между 0,5 и 1 кг, но не съм сигурна, заради проблемите с ходенето до 00, извинявам се за описанието Flushed

Сладурче, и аз като се натъпча започва да ми се гади.

# 659
Алиса, хубаво ме подсети - вие ходите ли си на зъболекар? Аз имам 4 амалгами за смяна и ходех в продължение на 7 месеца за лечение на други проблеми, но спрях като разбрах за бременността. Не съм се чувала с моята зъболекарка, но ми се ходи много Sad обичам да ходя на зъболекар и много ме е страх да не ми се развалят зъбите, та искам да отида скоро.

Общи условия

Активация на акаунт