🎬ОТКРАДНАТ ЖИВОТ: Любовта лекува 💞 тема 84

• 27 063
  • 723
  •   1
Отговори
# 105
Пешко чак да обича Поли не смятам, но определено не му е поредната бройка и то отпреди да се заиграят с Табаков на детска градина, т.е. не е от ревност и егоизъм.
Още с появата на Поли и тревогите й покрай Орлин, Пешко се държеше много галантно и грижовно за нея. Тогава даже май и още не знаеше за Орлин и Галя. Мисля, че чистосърдечно хлътна по нея, не на пук или за да връща на Галя.

Според мен ще се оженят Пешето и Галя, но мисля всички виждаме, че няма смисъл от тази сватба и го правят и те не знаят защо.
Единственото ми логично обяснение е да има драма с развод в следващия сезон, както каза Донна.

# 106
Голяма глупост е това Пешко и Галя да се оженят. Тези двамата не се понасят и не виждам смисъл от това упражнение. На снимката седят, като осъдени до живот.

И аз мисля, че Петре е влюбен в Полито. С поведението и приказките това показва. За Поли не е много ясно. Тя беше уж много влюбена в лигльото си, но някак бързо й мина.

Не ми се иска Зорница да я намесват в авантюри. Още преди сезона си пожелах да не я замесват с никого и, че това между нея а Деян ще бъде само флирт.

# 107
Mоски, нали снимат по три епизода. Би трябвало да режисира 34,35,36. A последния блок - 37,38,39 да е с професионален режисьор.

# 108
Не ми се иска Зорница да я намесват в авантюри. Още преди сезона си пожелах да не я замесват с никого и, че това между нея а Деян ще бъде само флирт.
Maй желанието ти се сбъдва. Grinning То тяхното дори и флирт не е. Не вярвам тя да поддаде изведнъж, но знае ли човек какво са измислили.

# 109
Може по някаква случайност Табаков да стане кум и повлияни от сватбените емоции да им дойде свише, че се обичат 🤣

# 110
  За сватбата не знам, обаче Поли или е бременна или е болна - в промото при разговор с Галя нещо и прилоша .

# 111
  • Разпиляна във въображението
Може по някаква случайност Табаков да стане кум и повлияни от сватбените емоции да им дойде свише, че се обичат 🤣

Това ще е наистина промяна в Зорница. Не се омъжи за мъж, когото обича, затова ще го направи с такъв, когото не обича.

# 112

Това ще е наистина промяна в Зорница. Не се омъжи за мъж, когото обича, затова ще го направи с такъв, когото не обича.
А Табаков, който е още на етап - какво е това любов и аз искам ли да го изпитвам изобщо, изведнъж ще го тресне нещо и ще реши да се ожени Joy

# 113
А Табаков, който е още на етап - какво е това любов и аз искам ли да го изпитвам изобщо, изведнъж ще го тресне нещо и ще реши да се ожени Joy
Това си го представям да го направят само, ако са мноого пияни и изобщо не са в състояние да мислят. Joy Зорница не ми се струва толкова изтрещяла чак, че да се ожени за Табаков ей така.

# 114
Това си го представям да го направят само, ако са мноого пияни и изобщо не са в състояние да мислят. Joy Зорница не ми се струва толкова изтрещяла чак, че да се ожени за Табаков ей така.
Яни, Зорница за две минути взе решение за аборт, по същия начин избяга от сватбата, колко му е набързо да се омъжи Joy

# 115

Това вече го играха на сватбата на Магда с Марио, не ми се вярва да повторят същото с Табаков!!!!!!
А и Табаков е доста далеч от тези неща....... сватба, деца........ но пък ако е влюбен ЗНАЕ ЛИ ЧОВЕК?!?!!

А защо да не очакваме, че трети човек може да стане причина да няма сватба - и ОРЛИН и ПОЛИ може да изиграят тази роля?!?!?!

Последна редакция: сб, 04 май 2019, 16:59 от Daniela Gospodinova 601697

# 116
Яни, Зорница за две минути взе решение за аборт, по същия начин избяга от сватбата, колко му е набързо да се омъжи Joy

То хубаво, ама тогава поне си имаше по-основателни причини и за двете неща, пък и аборта беше го планирала, само й трябваше повод, за да го реши окончателно и да го направи. За сватбата е ясно, че беше просветление на момента. Grinning Тук сигурно ще е от отчаяние, да не изпусне последния влак. Joy

# 117
  За сватбата не знам, обаче Поли или е бременна или е болна - в промото при разговор с Галя нещо и прилоша .

И аз мисля, че ще я разболеят.  От лекарите единици останаха да не са се тръшкали болни. Време е за някого да полегне. Да видим, кой ще полата нежни грижи за нея?Yum

# 118
Ида с клюка от фейсбук групите. Преди 2-3 часа някой от там е минал покрай Тех парка и казва, че има сватба. Ето папарашка снимка, като се зуумне, се вижда малко между дърветата. Явно ще ги оженят, че и купон ще има.

# 119
Божеее, ще се женят, жива да не бях. Ама първите сватби в голям процент в ОЖ не са много сполучливи, на втората да се надява Галя Joy

Зорница и Табаков да не са в Лас Вегас, че ще им скимне да се женят и готово Grinning

Общи условия

Активация на акаунт