🎬ОТКРАДНАТ ЖИВОТ: Любовта лекува 💞 тема 84

• 27 062
  • 723
  •   1
Отговори
# 120
  • Разпиляна във въображението
Нищо й няма на Поли. Галя може да е засегне на тема деца. Вече не си спомням историята им с Орлин и защо нямат наследници. Той ли не беше искал, само в нея ли е бил проблема?

# 121
Хахаха, падам от смях. Снимките от хотела в София, откъдето разбрахме кой ще се жени, са свалени от инстаграм Joy

# 122
Зорница и Табаков да не са в Лас Вегас, че ще им скимне да се женят и готово Grinning
Tъкмо се сетих за един филм с Камерън Диас и Ащън Къчър. Там така се ожениха докато бяха стабилно пияни. Grinning Викаш да не вземат идеята, а? Joy

# 123
Ама, чакайте сега - аз казах, че на сватбата може да се заобичат, не да се женят и тe 😂

Всъщност, мисля, че не са казвали какъв точно й е проблемът на Поли, само че не може да има деца.
По Милошевски да не се окаже, че проблема е бил в Орлин ?? 🤪

# 124
Цитат на: Miriel link=topic=11130т73.msg38654416#msg38654416 date=1556979127
Нищо й няма на Поли. Галя може да е засегне на тема деца. Вече не си спомням историята им с Орлин и защо нямат наследници. Той ли не беше искал, само в нея ли е бил проблема?
 Галя и каза, че ще спечели тази игра , Поли се тръшна на стола и изохка ,а Галя се сепна и ококори (ако може въобще повече 😃 )
  Проблема с децата мисля че е у Поли ,последно говореха с Орлин да имат дете ,ама сякаш за осиновяване ставаше въпрос.

# 125
Мда, Персил обясняваше, че не може да има деца и му предлагаше да осиновят, но така и не казаха защо не може.

Ми ще ги свалят снимките, я Joy Някой ги е награбил, че издават сценария Joy

# 126
Много е забавно, че обикновено изскачат някакви такива спойлерски снимки от примерно бара или някой статист. Що не ги предупреждават овреме, че не се издават тия неща Grinning

# 127
Нищо, ние ще се направим, че не знаем 😉😂

# 128
Ванилия, и като дойде епизода със сватбата, ще кажем нещо от рода на - абе Калин защо го нямаше на сватбата? 🤣🤣

# 129
  Сватба подхожда до известна степен само на Кръстева и директора ,донякъде на Христо и Кая . Между Галя и Захариев освен досада и дори омраза един към друг аз друго не виждам , въпреки декларациите и колко е влюбена. Би било ужасно фалшива сватба .

# 130
Диана и тя с проект /за любителите на думата 😀/ :

# 131
Off topic
Ванилия, като чуя думата "проект", се сещам за "проекта" на Стоян Алексиев и папарашките му снимки Joy

Снимката на Диана ми харесва, провокира

# 132
Off topic
Ванилия, като чуя думата "проект", се сещам за "проекта" на Стоян Алексиев и папарашките му снимки Joy

Снимката на Диана ми харесва, провокира

И аз с това го свързвам. Да му имам и проектите.... пффф

# 133
Случайно или не, убиха героя му точно след скандала със снимките. Радвам се, че не остана в сериала, противно ми е да го гледам. Генадиев по принцип не ми харесваше, като актьор Алексиев също, но след това съвсем.

# 134
Толкова  НЕактивно  напоследък гледам сериала и   го коментирам , че новата тема не може  да ми се закачи в списъка  на следените теми Sad
Интересно ми е да  чета коментарите , но с нетърпение вече чакам тази мъка ОЖ да свърши .
Надявам се да  се съберем  в някоя нова седянка Hands Plus1

Общи условия

Активация на акаунт