🎬ОТКРАДНАТ ЖИВОТ: Любовта лекува 💞 тема 84

• 26 672
  • 723
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Амбър, излапах го за отрицателно време. 😂😂 Много добър. Не знах, че са почнали да снимат. Ще чакам.

# 691
  • Разпиляна във въображението
Оооо, колко лошо при Мирослава Sad  Обаче определено с Тасев ми харесват заедно. Сладки са. Яд ме е за Петър и Галя и това е. Защо, защо, защо...

Табаков продължава да е тъпанар.

# 692
  Мирослава и Тасев и на мен ми харесват заедно, и двамата наранени души , обичащи работата си и всеотдайни в професията -   Мирослава е колежка ☺, а Тасев е чудесен лекар без да е кариерист . И двамата са се хванали за работата като удавник за сламка , абе сродни души ,много повече си подхождат отколкото Тасев с Фотева .

# 693
Историята на Мирослава е много тъжна. За жалост в живота се случват и такива неща. С Тасев и на мен ми харесват, подхождат си. Биха били хубава двойка.

Табаков определено ще продължава да си бъде тъпанар, не виждам надежда за скорошна промяна при него. И слушайки монолога на Кръстева по време на кадрите с него и Зорница в асансьора, при тези двамата любов надали ще се случи. Не знам дали той е точно влюбен в нея, но много ясно бе показано кой от двамата гледа в различна посока - той гледа нея, а тя е забила нос в работата си.

Галя наистина се е вглъбила само в мрачни мисли вместо да погледне нещата и от хубавата им страна. Добре, че има кой от време на време да я разведри. Пешко днес е по-ентусиазиран и от нея за предстоящата сватба, а утре пък ще е объркан. Чудна работа!

# 694
Хареса ми тази вечер епизода. Монолога на Кръстева и особено фона. Тасев не го бях виждала усмихнат в този сезон.
Надявам се да не провалят сватбата. Галя също се усмихва, наченки за смяна на тона и троскането.

# 695
Табаков като малко дете е станал свидетел как баща му е убил майка му по жесток начин и се е самоубил. Всичко е било в кървища и т.н. Бащата страда от някаква генетична болест, която е причина за убийството и Табаков затова не иска деца - защото го е страх да не я предаде на детето си. В същото време се е озлобил към живота заради всичко това и е станал неврохирург, за да открие лек срещу болестта на баща си.

Или просто е кретен.

# 696
Доне, залагам на второто. Grinning На подобна история не се надявам от страна на сценаристите. Grinning

# 697
Ама би било яко Joy

# 698
  Предпочитам да е просто кретен, аман от извращения и аномалии от всякакъв вид в тоя живот. Искам просто да гледам хора с нормални човешки качества - добри, лоши, работливи, мързеливи, любвеобилни, темерути , весели, отнесени , философи и прагматици , любезни и грубияни ...
  Толкова ли е трудно за един български филм или сериал в последно време , разочарования, разочарования

# 699
Кое, кретенизмът на Табаков да е в резултат на генетично заболяване ли? Dizzy Face

# 700
Неееее, станал е свидетел как баща му убива майка му в резултат на генетично заболяване и затова е кретен :joy Табаков не е болен, просто е кофти характер.

Перла, едит - ще е яко да е имало кърваво убийство в миналото Joy

# 701
  • София
Човекът с драмата в детството е Мирослава. Табаков е кретен.

# 702
  Сигурно съм пропуснала нещо - Карамазов в Туитър съобщи ,че снимат в цирк Балкански предпоследния снимачен ден. Какво ще се случва в цирка ,идея си нямам 😂
  И аз си мисля, че Табаков не иска да показва никаква слабост , прави се на железен ,обаче се разчувства от рисунката и се ядоса на себе си, та затова я хвърли.

# 703
  • София
Карамазов е снимал с Пепе в цирка. Предполагам Христо ще каже на сина си, че заминава нанякъде.

# 704
Сега се сещам - в Спешно отделение имало някакъв герой (не го знам кой е, не съм гледала този сериал), който бил такъв кретен и публиката така го мразела, че като умрял, феновете били щастливи Joy Та и с нашия така

Общи условия

Активация на акаунт