🎬ОТКРАДНАТ ЖИВОТ: Любовта лекува 💞 тема 84

• 27 060
  • 723
  •   1
Отговори
# 135
Пак нещо съм изпуснала и то явно отдавна. Какъв скандал със снимки на Алексиев?

# 136
Пак нещо съм изпуснала и то явно отдавна. Какъв скандал със снимки на Алексиев?

Бяха го снимали насред улицата да се натиска и рови в гащите на младото си гадже, след това за оправдание каза, че било за снимки по някакъв проект....

# 137
Записвам се да не изпусна нещо 😃

# 138
И малко снимки от Дария с Неда от сватбата 😄

# 139
Почти ...?

# 140
Еми не са на истинска сватба, а на снимки Simple Smile

# 141
Мда, може и така да е. Аз си помислих, че по стара традиция сватбата почти се е състояла... 😂

# 142
Ванилия, знае ли човек. Аз отдавна си имам едно наум с тия изтичащи снимки за ключови събития Grinning

# 143
Значи мислех си какво още от сватбите не сме виждали в ОЖ. Simple Smile
Видяхме нормална сватба, после същите младоженци да се женят втори път, видяхме бременна булка, имаше сватба с две куми, екшън на сватбата, булка-беглец и провалена сватба. Май не сме видели само две сватби в един сезон, както и подмяна на някой от младоженците в последния момент. Grinning

# 144
Перличке, все още не сме видели - ако някой е против тази сватба, да говори сега или да замълчи завинаги Joy

# 145
Перличке, все още не сме видели - ако някой е против тази сватба, да говори сега или да замълчи завинаги Joy
Е това Орлин може да го изпълни Joy

# 146
  • София
Значи, представяме си някоя по голяма низост от тази, с която Зорница заряза Марио без да каже дори дума и това ще се случи на тази сватба.
Честно, чудя се колко още долнопробни истории ще измиали Милошева. Самата сватба е дъно. Но, може и да ни изненадат и да видим едни щастливи и обичащи се младоженци.

# 147
Моски, това го няма в нашия ритуал Grinning Но не пречи някой да се появи и да развали сватбата дори и без драматизма с "да говори сега или да замълчи завинаги" Joy

# 148
  • Разпиляна във въображението
Орлин е толкова далеч вече от историята на Петър, Галя и Поли, че няма накъде.

# 149
Значи мислех си какво още от сватбите не сме виждали в ОЖ. Simple Smile

Бой, сръбска музика и .... 😂

Общи условия

Активация на акаунт