🎬ОТКРАДНАТ ЖИВОТ: Любовта лекува 💞 тема 84

• 27 041
  • 723
  •   1
Отговори
# 195
Аз мисля, че си е  там, при последната операция на Табаков май че той асистираше.

# 196
  • София
Карамазов е качил снимки на Пепе. Явно са от сватбата на Галя и Пешко
https://www.facebook.com/V.KaramazovPhotography/photos/pcb.21309 … ype=3&theater

# 197
Здравейте,  момичета. Днес ме споходи една забавна идея: след като действията на героите изобщо не се поддават на логични обяснения и екипът на сем. Милошеви измисля сюжета 10 минути преди да започнат снимките, що да не се окаже, че в последния момент ще оженят някой друг. Катя и Цонев, например. Единствената стабилна двойка в тези безумни сценаристки съчинения.
Е, разбира се, може и да убият някой от тах, нали сериалът е за любов все пак Joy

# 198
  • Пловдив
Здравейте,  момичета. Днес ме споходи една забавна идея: след като действията на героите изобщо не се поддават на логични обяснения и екипът на сем. Милошеви измисля сюжета 10 минути преди да започнат снимките, що да не се окаже, че в последния момент ще оженят някой друг. Катя и Цонев, например. Единствената стабилна двойка в тези безумни сценаристки съчинения.
Е, разбира се, може и да убият някой от тах, нали сериалът е за любов все пак Joy
А ,може и Кая и Карамазов ,нали любовта ликува !

# 199
Едно интервю със сестра Чокова Wink от днес. Май става ясно, че ще има нов сезон
https://nova.bg/accents/view/2019/05/07/249612/%D0%B5%D0%BB%D0%B … 1%83%D0%B2%D0%B0/

# 200
Перла, ще има осми сезон, ама не ме питай откъде знам Joy
През юли започват снимките.

# 201
Перла, ще има осми сезон, ама не ме питай откъде знам Joy
През юли започват снимките.

Дона, да не те поканиха за сценарист за новия сезон?!?!?! Simple Smile

# 202
Дона, да не те поканиха за сценарист за новия сезон?!?!?! Simple Smile
Хахахаха, де тоя късмет!

# 203
Мисля, че се предполагаше, не е нищо изненадващо.

# 204
Дона - сцепарист! 😀❤ Отдавна го чакам този момент! Тогава със сигурност ще имаме страхотен сезон.

# 205
Най-сетне анонс Simple Smile

Смъртоносна битка между Фотев и доктор Тасев в „Откраднат живот: Любовта лекува“
Интриги, манипулации и битки за власт ще дирижират събитията в новите епизоди на „Откраднат живот: Любовта лекува“ тази седмица по NOVA. Преследването на Фотев ще се превърне в опасна игра, в която ще се замесят професор Цонев, доктор Стаменова и доктор Тасев. Личните мотиви ще ги ръководят и подвеждат, а развръзката ще бъде критична за един от героите на хитовия български сериал.

Междувременно Поли Грънчарова и доктор Табаков ще продължат да демонстрират интимност, а доктор Огнянова и доктор Стилянова ще се обединят да развенчаят фалшивата връзка. Неочаквана поява на жена от близкото минало на доктор Табаков ще преобърне изцяло плановете и познатия му живот. В суматохата ще бъде намесен и лекарския екип, който ще се погрижи за пациентката без предположение за ключовата ѝ роля в живота на самоуверения лекар.           

Не пропускайте новите епизоди на „Откраднат живот: Любовта лекува“ от вторник до четвъртък в 20.00 ч. по NOVA.

# 206

БООООЙЙЙЙЙЙ!!
Тасев или Стаменова ще е на дръвника?

Зорница и Галя друга работа нямат ли си? Да лекуват примерно?
Ха, знаех си, че е крайно време да извадят скелетите от гардероба на Табаков. Подозирам, че е свързано и с общо дете.

# 207
Тасев току виж пострада и го извадят за малко. Напоследък и Наум не даваше признаци да снима.

# 208
Може и Фотев най-сетне да си намери майстора. Малко ще е тъпо първо да очисти Ина, а след това и Тасев да пострада критично.

# 209
Галя и Зорница какво ще развенчават? То от километри си личи какъв театър играят тия двамата. Joy

Общи условия

Активация на акаунт