🎬ОТКРАДНАТ ЖИВОТ: Любовта лекува 💞 тема 84

• 27 033
  • 723
  •   1
Отговори
# 225
Втора мама Гочева?

Очаквам въпросната да е бившата му жена, която е изгубила общото им дете и после го е напуснала, а той е бил мега влюбен Joy

Роси, ми няма какво друго да обсъждаме Joy

# 226
Първата ми мисъл беше точно за майка му, ама пък ще повторят историята на Мазов.

# 227
Като сме тръгнали с предположенията и залозите за Табаков - аз залагам на бивша приятелка, която е била бременна(която може би сега ще ражда и Захариев и Галя ще помагат) и той я е зарязал, за да вържем и децата в историята.

Роси, това с майката на Мазов вече го имаме, пак ли ще се повтаряме.

# 228
Моски, те все неопитни във връзките, не с жените, свалките и секса Joy

Роси, еми то тази геометрична фигура Галя-Поли-Петър-Орлин + Табаков сега, откъде време да разберем повече за него като личност Grinning

# 229
Като сме тръгнали с предположенията и залозите за Табаков - аз залагам на бивша приятелка, която е била бременна(която може би сега ще ражда и Захариев и Галя ще помагат) и той я е зарязал, за да вържем и децата в историята.

Роси, това с майката на Мазов вече го имаме, пак ли ще се повтаряме.

Да не се окаже, че са имали прощален секс преди 9 месеца? 😂

# 230
Латинка Петрова? JoyJoy

Даниела, аз по-скоро залагам, че ако е бивша приятелка, бременността ще е изненада за него Simple Smile

# 231
  • София
Сега и Поли ако се окаже бременна, с Табаков може и да развалят дружбата. Или пък всички ще мислят, че бебето е от Табаков. Зорница ще припадне горката. Mr. Green

# 232
А стига пък вие сега, горкият ще се гътне ако му цъфне бременна въпросната дама. Фейк гаджето ще трябва да го свестява Joy

# 233
  • София
Ема и вие, колко повтарящи се сцени видяхме? Някои буквално преписани. Какво пречи малко да преиначат историята на мама Гочева и Мазов. Тук за разнообразие Табаков няма да отразява майка си.
А и друго ми дойде на ума - може да е жена му, която той е зарязал точно пред олтара, поради някаква причина - деца, кариера. Така със Зорница ще намерят общ език, история и ще се влюбят.

# 234
Онли, няма как да мислят, че евентуалното бебе на Поли е от Табаков, те започнаха с театъра повече от месец след заварката със Захариев Simple Smile

# 235
Фейк гаджето е по приспиването, не по свестяването Joy

# 236
Латинка Петрова? JoyJoy

Даниела, аз по-скоро залагам, че ако е бивша приятелка, бременността ще е изненада за него Simple Smile

Ами той каза, че децата за него са пречка!!!!!! Иначе ако е изненада????? - защо изобщо ще му е болна тема!!!!!

# 237
Защото няма да очаква точно на него да му се случи такова нещо. Ужас! ScreamJoy

# 238
Ще урочасате човека Joy
Може тъкмо тя да му кажела, че е бременна, намекнала е за деца и той да е реагирал зле, казвайки че не иска деца, те пречат и прочие.

Дона, ама знае и как да ги свестява, ако му сервират нещо подобно ще трябва нейната веща помощ Joy

# 239
И накрая жената ще се окаже леля му, която е наследила болница от богатия си съпруг в чужбина и иска Деян да отиде да я ръководи Joy

Общи условия

Активация на акаунт