🎬ОТКРАДНАТ ЖИВОТ: Любовта лекува 💞 тема 84

• 26 989
  • 723
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Перличке, да видим че го е изоставила и каква и е точно историята. После ще я съдя. За сега имам едно наум. Твърде малко е това бебе и ако някой от болницата го вземе ще означава да изчезне от сцената. А да го дадят на социалните ще е ужасно, егати и любовта.

# 391
Поли ми харесва- най- положителният образ ми е тоя сезон и актрисата играе добре.
Юруков, честно, още ми се струва, че се запъва от време на време, а и образът му е слаб и не ме вълнува.
Зорница ме остави зяпнала- срещаш си някой по коридора и почваш са му викаш как "всички мъже сте еднакви"... просто си представям как на мен някой мъж ми крещи така, заради някаква жена, която и двамата не познаваме.
Иначе, се усмихнах на Мазов- " ела, тати, да ти покажа едни страшни разширени вени".
Следя почти редовно сериала, но го гледам като криминалните, където всяка серия е сама за себе си. Все едно с нови герои, които се появяват за първи път. Така е доста по- приятно и не толкова изнервящо.

# 392
Трябва да призная, че и според мен вече страхотно затъпя този сериал. Някак досега не исках да го казвам. Ще гледам и друг сезон, ако има, ама....

Табаков реагира много кофти наистина, но нека гледаме реално на нещата - била е с двама други, разбрали са се, че ще се направи аборт и в един момент тя му се изсипва без предупреждение, че съществува това дете. Ами шок е... Отделно тя излъга Зорница за историята. Явно има нещо, което още не знаем.

# 393
Поли ми харесва- най- положителният образ ми е тоя сезон и актрисата играе добре.
Да, и на мен също. В началото покрай Орлин ми беше леко досадна, после се отдели от него и се видя що за човек е, наистина е положителен образ и ми допадна. Усмихната и приятна жена е, доста по-разумна от някои други излезе, като изключим, че се върза на игричките на Деян и театралничеха двамата, а това на нея не й отива. Дано не я развалят само. Врабчев също ми харесва от началото на сезона досега. От мъжете май той е най-положителният персонаж този сезон. Неведнъж показва много добри качества и се видя, че въпреки всичко може и да е добър човек. За Деян обаче не мога да кажа същото. В началото го харесвах заради ексцентричността му, чувството за хумор и това, че е симпатично нескопосан. В последно време обаче все повече ме разочарова - то не бяха игрички с Поли, натискане на Зорница, която не знам колко пъти трябва да го отреже, за да се спре (поне да беше сменил тактиката с по-нормална, но той като кон с капаци си кара по неговата и се получава обратен ефект) и днес това с бременната жена, която дори и да лъже, не заслужаваше подобно отношение и то часове след като е родила.

# 394
Теодора е знаела, че той не иска детето, но го е задържала, ок до тук добре, може да си го отгледа и сама, но когато говори със Зорница сякаш го е направила не толкова заради детето, колкото да е смятала, че Табаков ще има change of heart и ще се съберат да бъдат семейство. Има някаква не здрава обсебеност към него.

Разбих се на новия сезон на Луцифер, хвала на Нетфликс, че пускат всички епизоди наведнъж Grinning

# 395
  • да има едно лесно - на мотора
Включвайки на вълнАта на изчанченото мислене на сценаристите: Табаков признава детето и с Поли заедно го отглеждат Smiling Imp

# 396
  • София
Табаков счупи дори своя тъпомер, което си е постижение. Браво, Табаков!  ooooh!
Не е истина какъв кретен.
С нетърпение чакам момента в който Зорница ще разбере, че той е таткото, направо не ми се мисли какво го чака, хаха, ама си го заслужава.

Поли много ми хареса днес и мисля, че тя ще отгледа зарязаното бебенце. Simple Smile

# 397
Предполагам че епизода е бил достоверно разнищен още преди излъчването му, тъй като не беше много трудно да се предвидят основните събития, но някой предвиди ли Нескафето и екшъна Врабчеб-Табаков? Другите алабализми дори не ми се коментират, тъй като г*зо на Хинова, който в клин е сравнително представителен, някак си ги смекчи. Оттук насетне работата е ясна - дежа вю, случка с родилката, приемен родител, гузна съвест и т.н., освен ако Ветоф не обърка работата (нали ги беше оставил да се самоизбият, после започна да ги убива, след това да им се предлага и да ги дебне и накрая им се поднася на тепсия пред свидетели?!) и не направи малко косвени жертви и други поразии. Само да не посяга на малък Стефко - звездата на епизода

# 398
  • Ню Йорк
Абсолютно си е в правото един мъж да не иска да има деца /както и жена разбира се/. А пък мъж на когото е изневерявано и то не еднократно да го връзваш с "детето е твое" е направо смехотворно.

# 399
Разбира се, че всеки е в правото си да не иска дете, съответно тогава би следвало и всеки да вземе нужните мерки за себе си детето да не се случва.

# 400
  • Ню Йорк
Разбира се, че всеки е в правото си да не иска дете, съответно тогава би следвало и всеки да вземе нужните мерки за себе си детето да не се случва.

Ми той Табаков явно е взел и по тази причина не вярва, че е негово, а и предполагам ще се окаже, че не е.

# 401
Аз разбрах, че се съмнява, защото тя е била и с други, а не защото той е сигурен в себе си.
Ако беше, нямаше да й оставя пари за аборт.

Така или иначе, детето е факт. И най-разумният вариант е да се установи бащинството и ако е негово, да си поеме отговорността.
Иначе, и аз предполагам, че няма да е негово в крайна сметка.

# 402
Кога е била с други? И дали? Това са негови твърдения. Тя каза, че откакто е била с него, не е била с никой друг.

# 403
Естествено, че бебето не е на Табаков. На Захариев е! Joy Не ви ли се струва странно, че в този сезон не се е появило негово отроче?

Интересно как ще съберат Огнянова с мъж, който категорично не желае деца Thinking

# 404
  • Разпиляна във въображението
Аз пък разбрах, че откакто си е заминал не е била с друг.

Общи условия

Активация на акаунт