🎬ОТКРАДНАТ ЖИВОТ: Любовта лекува 💞 тема 84

• 26 990
  • 723
  •   1
Отговори
# 405
Интересно как ще съберат Огнянова с мъж, който категорично не желае деца Thinking
То ако само това му беше и на него недостатък... Още много други неща има, по които изобщо не си приличат и които тя не би харесала или приела в някой мъж.

# 406
Момичето не отрече, че е била с други, но му обясняваше, че след раздялата им не била поглеждала друг.
А и фактът, че си е хванала пътя от болницата, директно премахва всички шансове да ѝ съчувствам. Ако е искала да си задържи и гледа сама детето, заради детето - ок, но тук говорим за лъжа и манипулация.

# 407
И аз вече не виждам да направят двойка от Зорница и Табаков.

Може би Табаков е част от път, чрез който да разкрият какво чувства и какво я боли Зорница - историята с бебето(колко страда още).... може би после предстоящата сватба на Галя.... да отключи спомени за нейната несъстояла се ....

А и ако ще лекуваме и Табаков в сезона - може и с дете да се окаже.... и да забият към история и с Поли....

# 408
То ако само това му беше и на него недостатък... Още много други неща има, по които изобщо не си приличат и които тя не би харесала или приела в някой мъж.
Абе в характера да речем, че може да се промени, така че тя да го хареса (имаше няколко проблясъка той), може да израстне в поведението и тн. Давам примери - Врабчев, който по принцип е тотално недолюбван, в този сезон е харесван; Калин беше страшно леке в самото начало, а се превърна в любимец на много зрители. Образите подлежат на промяна.
Обаче желанието по принцип да имаш или нямаш дете е твърде голямо нещо, за да се преглътне, да се преживее, да се промени ей така. Единственото, което си представям, е да се окаже, че бебето не е негово (което сигурно ще стане) и в този момент, губейки го, нещо да му прищрака и той да осъзнае, че всъщност иска деца. Тъпо малко, но сме гледали такива истории в други филми /сериали.

# 409
Надявам се детето да не е на Табаков, майката да не се върне и Поли да го осинови. 
Огнянова също може, но Поли има нужда от това.

# 410
Анонсът дне с е рано, кратък, но от сърце Grinning

Фотев взима за заложник Цонев в „Откраднат живот: Любовта лекува"
Извънредна ситуация възниква в болницата на „Откраднат живот: Любовта лекува”. В епизода на най-успешния български медицински сериал тази вечер по NOVA Фотев нахлува въоръжен в „Св. Анастасия” и взима за заложник професор Цонев. Какви са неговите искания и цели?

Междувременно Теодора изчезва, оставяйки новороденото си бебе в болницата. Как ще постъпи в тази ситуация Табаков?

# 411
За това което сте обсъждали преди 2-3 страници относно аборта на Зорница, аз мисля, че наистина тя си взе решението за аборта. Вярно, почувства се отхвърлена от Виктор, той първосигнално не реагира добре, но ако не беше прибързала щеше да я подкрепи за детето. Не мисля, че той щеше да иска аборта ако знаеше.
За Табаков - голям кретен. И Теодора не е цвете за мирисане обаче, явно е, че и двамата имат вина. Той се държа ужасно, но донякъде му влизам в положението ако наистина са се разбрали за аборт и тя не го е направила. Точно затова не мисля, че историята им има общо с аборта на Зорница (там беше точно обратното, тя направи аборта без знанието на Банков, тук Теодора е излъгала, че е направила аборт).
Лора и Мазов не ме дразнят, обаче тя е супер наивна.
Поли ми харесва и изглежда достоверен персонаж (може би защото е само 1 сезон в сериала😃). Мисля, че ще осинови детенце, но не това на Табаков.

# 412
Аз не смятам, че нито Поли, нито Зорница ще го осиновят.
Както някой беше коментирал - този значи, че тази, която го вземе ще излезе от сериала.
А то без това не се случва нищо кой знае какво, ако се лишат от Поли или Зорница, съвсем ще зациклят.
Принципно, до сега който и да се сдобие с дете, го праща в девета глуха и си живее по старо му, но тук нещата не стоят така. Нелепо е да вземеш недоносено новородено и да го треснеш на гледачка.

# 413
Бинев беше прав, че героят му ще сътвори свинщини. Това довечера е изключително не в негов стил, къде е изтънченият гадняр?

# 414
Независимо, че Зорница взе решението за аборта, Банков има своя дял в тази история. На Зорница й трябваше една дума и един жест на подкрепа, за да запази бебето, но не ги получи. Бори се мъжки с обстоятелствата, но когато Банков й каза, че бременността й е част от проблемите му в живота, тя рухна. Откакто направи аборта  не спря да се самобичува и никога не си позволи да бъде сърдита на Банков, а имаше това право. Тя му се довери, той предаде доверието й и я остави да се оправя сама с последствията. Крайно време беше да го изкара това от себе си, да се развика, да се разгневи и отмине тая болка.

Доне, кои са му проблясъците на Табаков, че аз освен за прегръдката, не се сещам за друг. И изобщо, кое качество у него би могло да привлече Зорница?

# 415
Бинев беше прав, че героят му ще сътвори свинщини. Това довечера е изключително не в негов стил, къде е изтънченият гадняр?
Това едва ли ще е единствената свинщина на Фотев Simple Smile Щом ще има смъртоносна битка /нали така беше анонсирано/, очаквам някой да пострада сериозно в следващите епизоди.

# 416
Моски, съгласна съм. Банков също е виновен точно заради това, че не я подкрепи в този момент. Все пак, не мисля, че е предполагал, че тя ще махне детето без да му каже. Няма спор, че си изля проблемите върху нея без да се запита на нея какво ѝ е. Не го оправдавам, в случая мисля, че и двамата имат вина. След това обаче не видяхме той да го преживява (в 6-ти сезон). Вярно, беше зает с Ева, ама все пак. А на Зорница съвсем нормално никога няма да ѝ зарасне раната напълно.

# 417
  • Разпиляна във въображението

Доне, кои са му проблясъците на Табаков, че аз освен за прегръдката, не се сещам за друг. И изобщо, кое качество у него би могло да привлече Зорница?

Няма качества, но сценаристите мислят друго.

# 418
  • София
Независимо, че Зорница взе решението за аборта, Банков има своя дял в тази история. На Зорница й трябваше една дума и един жест на подкрепа, за да запази бебето, но не ги получи. Бори се мъжки с обстоятелствата, но когато Банков й каза, че бременността й е част от проблемите му в живота, тя рухна. Откакто направи аборта  не спря да се самобичува и никога не си позволи да бъде сърдита на Банков, а имаше това право. Тя му се довери, той предаде доверието й и я остави да се оправя сама с последствията. Крайно време беше да го изкара това от себе си, да се развика, да се разгневи и отмине тая болка.

+1000.

Съгласна съм с Ванилия, не мисля, че Зорница или Поли ще осиновят бебчето. Очаквам или Теодора са се появи или родителите и, които ще вземат и отгледат детето. Също мисля, че ще направят тестове за бащинство и ще се окаже, че Табаков не е бащата. Не вярвам да му зачислят бебе, поне не и такова, което той да отглежда.

Фотев винаги е бил хитър и съобразителен. Спомням си с какъв финес тормозеше всички в пети сезон и как вадеше душата на Стаменова в шести. Никога не е действал като класическа мутра, а винаги като уен и проницателен мафиот. Това обаче, което предстои няма нищо общо с характера и методите му. Жалко.

# 419

Питаш човека, който не помни епизодите от миналата седмица, камо ли цял сезон  Joy
Оавен прегръдката, се сещам за милото отношение към пациента, на което Зорница стана свидетел. Тя се изненада приятно тогава. Докарахме ги до два проблясъка, други не помня в момента Joy

Общи условия

Активация на акаунт